social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νίκησε το… άγχος και τον Άγιο Θωμά με 2-0 ο ΑΟ Περιστερίου!

Νίκησε το… άγχος και τον Άγιο Θωμά με 2-0 ο ΑΟ Περιστερίου!

Βαθμολογική και ψυχολογική «ανάσα» για τον ΑΟ Περιστερίου (12β., 9η θέση) που επικράτησε με 2-0 του Αγίου Θωμά (0π., 16η θέση) στο γήπεδο Ηφαίστου για την 10η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ.

Το άγχος κυριάρχησε ανάμεσα στις δυο ομάδες που τα έδωσαν όλα σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί «δάφνες ποιότητας», ακυρώθηκαν δυο γκολ, ενώ υπάρχουν εκατέρωθεν φωνές για πιθανές παραβιάσεις πέναλτι.

του ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

Στο 15’ σημειώθηκε το 1-0 έπειτα από συνεργασία του Βαγγέλη με τον Δημητρίου και πλασέ του τελευταίου σε τετ α τετ με τον Καυκιά. Στο 22’ ο Ξυδιάς πρόλαβε τον Τζώρτζη και στο 32’ απείλησε ο Κυβέλος.

Στο δεύτερο ημίχρονο και το 68’ ο Βαγγέλης σκόραρε έπειτα από πάσα του Τατίογλου, όμως ο δεύτερος βοηθός Τζανής υπέδειξε οφσάιντ. Στο 75’ ο Τατίογλου έπεσε στην περιοχή και οι «ροσσονέρι» ζήτησαν πέναλτι, όπως και ο Άγιος Θωμάς στο 80’ και μάλιστα έντονα (1-0 το σκορ), στη σύγκρουση των Θεοδωρόπουλου και Τζώρτζη, με τον διαιτητή Ψαρίδη να υποδεικνύει επιθετικό φάουλ και τον αμυντικό του Περιστερίου να ζαλίζεται στα πρώτα λεπτά. Στο 85’ ακύρωσε και γκολ του Τατίογλου για κοντρόλ με το χέρι προτού.

Το τελικό 2-0 σημειώθηκε στο 88’ από τον Γεωργακόπουλο, ο οποίος ήταν ανέτοιμος, αλλά μπήκε στο 73’ και μετέτρεψε σε ασίστ την πάσα του Τατίογλου με πλασέ μέσα από τον περιοχή. Αξίζει να αναφερθεί ότι πέρα από το άγχος και το «πρέπει» του μεγάλου τριπόντου, οι απουσίες ήταν πολλές για τους Σάκη Σάσσαλο και Στέφανο Σοϊλεμέ. Ο τεχνικός των «πορτοκαλί» είδε και τον Νικάκη να αποχωρεί με πρόβλημα στο 31’.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ψαρίδης Χ., Τράντας Ι. - Τζανής Σ.

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Σάκης Σάσσαλος): Ξυδιάς, Δρουγουνάκης, Θεοδωρόπουλος, Μπούζας, Κυβέλος, Κωτσοβός (89’ Κωνσταντινίδης), Δημητρίου, Ζαφειράτος, Βαγγέλης (73’ Γεωργακόπουλος), Καμινιώτης (61’ Τατίογλου), Κεφαλάς (89’ Χαλκιαδάκης).

ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ (Στέφανος Σοϊλεμές): Καυκιάς, Βαϊόπουλος (46’ Βουτυράς), Τετώρος, Νικάκης (31’ λ.τρ. Ζενέλη), Ξενάκης, Ζαρκαδούλας, Τζώρτζης, Μάκο, Κάπζα (81’ Αλικάι), Κολοβός, Μιχάι (66’ Κατηρτζιγιαννόγλου).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35