social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επέστρεψε στις νίκες ο ΑΟ Καλαμακίου, 3-2 τη Δόξα Γκύζη

Επέστρεψε στις νίκες ο ΑΟ Καλαμακίου, 3-2 τη Δόξα Γκύζη

Έκλεισε αμέσως η «παρένθεση» που άνοιξε την περασμένη εβδομάδα για τον ΑΟ Καλαμακίου με την ήττα στο Γαλάτσι.

Η ομάδα των νοτίων προαστίων κατέβαλε με 3-2 τη Δόξα Γκύζη και ανέβηκε «σκαλοπάτια» στην κατάταξη του 3ου ομίλου στη Β' ΕΠΣΑ. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα (30') ο Κάλλος άνοιξε το σκορ με πλασέ, αξιοποιώντας γύρισμα του Λεΐσου (1-0), για να έρθει η ισοφάριση τρία λεπτά μετά (33') με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ντερντέ (1-1). Η χαρά των φιλοξενούμενων κράτησε λίγο, αφού στο 35' ο Μπιζιριάννης με σουτ από θέση εκτός περιοχής έδωσε ξανά το προβάδισμα στο Καλαμάκι, το οποίο μάλιστα έφτασε στο 3-1 στο 44' με πλασέ του Κάλλου. Το μόνο που μπόρεσαν να κάνουν στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι, ήταν να μειώσουν για το τελικό 3-2 στο 72' με διαγώνιο πλασέ του Ανοσίκε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 80ο λεπτό τραυματίστηκε ο Μπουζιούρης και αποχώρησε, με συνέπεια να συνεχίσει με παίκτη λιγότερο ο ΑΟ Καλαμακίου.

Διαιτητές: Τζανόγλου, Μπαζακούλας-Παπαπαύλου

ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ (Γιάννης Καραΐνδρος): Τουρναβίτης, Ελευθεριάδης, Λεΐσος (72' Τσίτσα), Ζαχαρίου, Κουμπαράκης (46' Καλογερόπουλος), Μπιζιριάννης (64' Αγγελόπουλος), Μπουζιούρης, Λάιος, Παπαδημητρόπουλος, Γιανναράκος (46' Παπαϊορδάνου), Κάλλος (64' Γκράνας)

ΔΟΞΑ ΓΚΥΖΗ (Βαγγέλης Ραμούνδος): Ντάλας, Κουτσουδάκης (57' Κούρος), Μήτσουλας (71' Σταμάτης), Συριανός, Γκαγκαστάθης, Βέργης, Ανοσίκε, Ξανθόπουλος, Μαργαρίτης (57' Τσαίμος (84' Μπουρολιάς)), Τζώνης, Ντερντές.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35