social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το αποφασιστικό Παγκράτι 3-1 τη μαχητική Νίκη Αλίμου

Το αποφασιστικό Παγκράτι 3-1 τη μαχητική Νίκη Αλίμου

Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, με καλό ρυθμό και φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν σήμερα (19/11) το πρωί στο γήπεδο Ελληνικού.

Παγκράτι και Νίκη Αλίμου (Πανιώνιος β') αναμετρήθηκαν για την 5η αγωνιστική, με τους γηπεδούχους να παίρνουν δίκαια τη νίκη με 3-1 και να ανεβαίνουν στην κορυφή της κατάταξης στον 1ο όμιλο της Γ' ΕΠΣΑ, απέναντι σε έναν αντίπαλο που για ακόμη μία αγωνιστική έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, αλλά δεν πρόσθεσε βαθμούς στη συγκομιδή του.

Έπειτα από ένα πρώτο μέρος στο οποίο η Νίκη είχε την υπεροχή, οι «ροσονέρι» ευτύχησαν να πάρουν το προβάδισμα στο 43ο λεπτό, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ακριτίδη η μπάλα δεν απομακρύνθηκε και ο Κουρουπάκης με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-0). Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, η ομάδα του Γ. Μούτου έφτασε στην ισοφάριση με κοντινό πλασέ του Γιαουπάι, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε λάθος κοντρόλ του γκολκίπερ Κελαϊδίτη (1-1). Το Παγκράτι δεν πτοήθηκε, αντιθέτως πήρε πάλι το προβάδισμα στο 74ο λεπτό χάρη σε κεφαλιά του Κωνσταντινίδη μετά από προσπάθεια του Φωτιάδη (2-1). Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι έδωσαν χώρο στη Νίκη που ανέβηκε να πιέσει για την ισοφάριση, με αποτέλεσμα σε μία αντεπίθεση στο 88' να σφραγίσουν το «τρίποντο» με πλασέ του Κωνσταντινίδη έπειτα από ασίστ του Ακριτίδη (3-2).

Αξίζει να αναφερθεί ότι λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου αποβλήθηκε από τον πάγκο του ο Γ. Μούτος, λόγω έντονων διαμαρτυριών προς τον διαιτητή Μαμουνή.

Διαιτητές: Μαμουνής, Ζήσης-Παπαθανασίου

ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Νίκος Ακριτίδης): Κελαηδίτης, Παπαθέου (75' Καρτσαμπούλης), Φωτιάδης (80' Ντότσικας), Μηνόπουλος, Κουρουπάκης, Νάνος, Παππάς (54' Ρίζος), Κωνσταντινίδης, Ξενόπουλος, Ακριτίδης, Στεργιόπουλος

ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ (Γιώργος Μούτος): Γαβαλάς, Γ. Φύτρος, Ε. Φύτρος (80' Παπαργύρης), Τούσα, Νταμιάν, Μελάς (80' Γεωργαράκος), Καλομοίρης (46' Λασιθιωτάκης), Δήμος, Καλλέργης, Λααρούσι (80' Ντάπε), Γιαουπάι.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35