social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Επαγγελματική» νίκη για τα Βριλήσσια στο Περιστέρι, 1-0 τον Ηρακλή με Βαζέχα!

«Επαγγελματική» νίκη για τα Βριλήσσια στο Περιστέρι, 1-0 τον Ηρακλή με Βαζέχα!

Με «λυτρωτή» τον Αρκάδιο Βαζέχα, τα Βριλήσσια πέρασαν με το 0-1 από τον Ήφαιστο επί του Ηρακλή και πάτησαν στην κορυφή του πολύ ανταγωνιστικού 1ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ με 19 βαθμούς, αφήνοντας πίσω τους Περιστεριώτες (7η θέση με τρεις ομάδες, 10 πόντοι).

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

Ο αγώνας δεν διεκδικεί… δάφνες ποιότητας, με τις δυο ομάδες να προσπαθούν με στρωτό ποδόσφαιρο και κάθετο παιχνίδι, αλλά και αξιοποίηση των στατικών φάσεων. Το σύνολο του Σταύρου Ηλιόπουλου ήταν πιο δραστήριο στο πρώτο ημίχρονο, με εκείνη του Δημήτρη Λειβαρτζινού να μην απειλεί όπως συνηθίζει. Στο 42’ ο Καλιαμπάκας είχε την πιο μεγάλη ευκαιρία απέναντι στον Καλαμάρη, ενώ στο 45’ ο Άρης Σάσσαλος για χιλιοστά δεν έσπρωξε την μπάλα προς το τέρμα σε σέντρα του Πουρίκη. Μελανό σημείο το γεγονός ότι ο Ευτύχης Σάσσαλος αποχώρησε στο 25’ με μυικό πρόβλημα και υπάρχει ανησυχία.

Με την επιστροφή από τα αποδυτήρια, τα Βριλήσσια έφεραν από τον πάγκο τους Βαζέχα και Δημητρέλο, με τον έμπειρο επιθετικό να καθορίζει το ματς στο 54’. Ο Αραμπατζής εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά της περιοχής, ο Κριστιάνο Πετόκου γύρισε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι και ο Βαζέχα γύρισε και εκτέλεσε για το τελικό 0-1 που πανηγυρίστηκε έξαλλα. Στη συνέχεια, οι δυο ομάδες έψαξαν το γκολ, όμως σε πολλές περιπτώσεις δεν το έκαναν με αξιώσεις, ίσως και λόγω του άγχους του «πρέπει» για το τρίποντο που είχε η σημαντική αναμέτρηση του Περιστερίου.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χριστοδούλου Π., Τράντας Ι. - Γεωργίου Χ.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡ. (Σταύρος Ηλιόπουλος): Καλαμάρης, Σοροβίγκας (63’ Πάνος), Κρανίτης (63’ Ζαφειράτος), Μήτρος Π., Σάσσαλος Ε. (25’ λ.τρ. Ζαρκαλής), Βασίλειου, Μήτρος Ν., Σάσσαλος Αρ. (88’ Νίκος), Χρυσοχόος (63’ Νίτας), Βαρδαραμάτος, Πουρίκη.

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Δημήτρης Λειβαρτζινός): Τζεβελέκης, Πετόκου Λ., Γεροντάκης (46’ Δημητρέλος), Λύκος, Τσιούμας Μ., Μότσιος, Κόκκινος, Αραμπατζής, Καλιαμπάκας (79’ Τσιούμας Σ.), Νικόλα (46’ Βαζέχα), Πετόκου Κρ. (81’ Ρούσσης).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35