social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αποθεώνει τον Ατρόμητο Χαλανδρίου ο Παλλίδης - «Η ομάδα σας είναι κόσμημα»

Αποθεώνει τον Ατρόμητο Χαλανδρίου ο Παλλίδης - «Η ομάδα σας είναι κόσμημα»

Σε μία κίνηση ιδιαίτερης αξίας και σημασίας προχώρησε ο Χρήστος Παλλίδης, με αφορμή την πρόσφατη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας του για την 8η αγωνιστική στο Πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ.

Ο προπονητής της Κηπούπολης απέστειλε στο Soccerlive γραπτή δήλωση, στην οποία πλέκει το εγκώμιο του Ατρόμητου Χαλανδρίου όχι μόνο για τη φιλοξενία που παρείχε στην ομάδα του, αλλά κυρίως για την εν γένει φιλοσοφία του τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων. Με πηγαία γενναιοδωρία στις διατυπώσεις του ο τεχνικός του περιστεριώτικου συλλόγου κάνει λόγο για ομάδα «κόσμημα», που με την ύπαρξή της στα αθηναϊκά γήπεδα βάζει προβληματισμούς και ερωτήματα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να λειτουργούν και τα υπόλοιπα σωματεία. Αναλυτικά, στη δήλωσή του ο Χρ. Παλλίδης σημειώνει:

«Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω προσωπικά, και δημόσια, τον σύλλογο του Ατρόμητου Χαλανδρίου και ακόμη περισσότερο τον προπονητή του αντρικού τμήματος Ηλία Μπλάνα.

Ο λόγος σύνταξης του παρόντος (ευχαριστήριου κειμένου) δεν περιορίζεται στην εξαιρετική φιλοξενία που μας πρόσφεραν, αλλά επεκτείνεται έξω και πέρα από τα στενά όρια του ποδοσφαίρου.

Θεωρώ ότι μας δίδαξαν μεταξύ άλλων και ήθος. Μια ομάδα που δείχνει να λειτουργεί άψογα, και μάλιστα να είναι ταυτόχρονα υπό ανάπτυξη και περαιτέρω εξέλιξη.

Συγχαρητήρια για το κόσμημα που παρουσιάζετε μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο.

Η νίκη μας, απέναντί σας, φέρει διπλή αξία, διότι μας φορτώνει με ευθύνη, η οποία με την σειρά της έχει ομοίως διττή υπόσταση- από την μια μας ωθεί να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς και από την άλλη λειτουργεί ως θρυαλλίδα να παρθούν αποφάσεις, τέτοιες, που να διαφεύγουν του σήμερα και να αντιμετωπίζουν στρατηγικά τα εμπόδια του αύριο, εκπληρώνοντας το όραμα που γεννάται από την απάντηση στο ερώτημα 'Πώς θέλω να είναι η ομάδα μου σε 5 χρόνια από σήμερα;'

Καλή δύναμη για την συνέχεια».

 

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35