social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νίκη... χρυσάφι για την Αθηναϊδα, 1-0 την Θύελλα Αγ. Δημητριου

Νίκη... χρυσάφι για την Αθηναϊδα, 1-0 την Θύελλα Αγ. Δημητριου

Σπουδαίας βαθμολογικής νίκη σημείωσε η Αθηναΐδα επί της Θύελλας Αγίου Δημητρίου, σε ένα πολύ αγχωτικό παιχνίδι. Το αυτογκόλ του Νταλάκα  στο 82. έκρινε την αναμέτρηση και έδωσε το μεγάλο αποτέλεσμα στους νεοφώτιστους.

Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με λίγες ευκαιρίες, οι δύο ομάδες έδειξαν πως πρώτο τους μέλημα ήταν να μην χάσουν το ματς. Ελαφρά υπεροχή οι γηπεδούχοι, δίχως ωστόσο να σημειώσουν τις μεγάλες φάσεις. Τελικά στο 82  ο Λίτσο με ωραία ατομική προσπάθεια πάτησε περιοχή, έβγαλε την παράλληλη μπαλιά, με τον Νταλάκα  να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία, με τον κίπερ Μεϊμέρογλου να αντιδρά σωστά. Με 10 ολοκλήρωσαν οι φιλοξενούμενοι, ύστερα από αποβολή του Ασημακόπουλου στο 91'

 

ΑΘΗΝΑΪΔΑ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος) Μειμαρογλου, Κοντης, Βασιλειάδης (46' Βάρρας), Δρόσης Ο., Κουτράκης (46 Λούλο), Τζουρμανάς, Ντιντίφας, Μαυρομματάκης, Λίετσο, Φίλος (85' Κανδαλέπας), Ποντίκης (70' Βαγγέλης).

ΘΥΕΛΛΑ (Ηλίας Τζεμόπουλος) Πρίφτη, Κυριαζής, Ασημακόπουλος, Γαλάνης, Νταλάκας, Κουμουνδούρος, Κούτρος (56' Δελαπόρτας), Μπεχράκης, Τσακογιωργας (77' Πατρίκιος Γ.), Πατρίκιος Κ., Λαγοπάτης. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35