social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Από κοντά η Λυκόβρυση, 2-1 τον Αστέρα Εξαρχείων

Από κοντά η Λυκόβρυση, 2-1 τον Αστέρα Εξαρχείων

Βρήκε τις λύσεις στο δεύτερο ημίχρονο η Λυκόβρυση και έκαμψε την αντίσταση του Αστέρα Εξαρχείων, παίρνοντας τη νίκη με 2-1 που τη διατηρεί στις υψηλές θέσεις της κατάταξης στον 1ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ.

Στο διαδημοτικό γήπεδο Μεταμόρφωσης/Λυκόβρυσης, η ομάδα του Κ. Ιωάννου πήρε το προβάδισμα στο 55ο λεπτό με σουτ του Δουληγέρη (1-0), όμως η χαρά των γηπεδούχων κράτησε για μόλις ένα λεπτό, αφού με τη σέντρα (56') ο Κωτσής ισοφάρισε με ευθύβολο σουτ από θέση εκτός περιοχής (1-1). Το 2-1 σημειώθηκε στο 71ο λεπτό με αυτογκόλ του Σταθόπουλου, με τη Λυκόβρυση να έχει κι άλλες ευκαιρίες στη συνέχεια για να διευρύνει το σκορ.

Διαιτητές: Σύψας, Καμπιώτης-Μαρκαντωνάτος

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ (Κώστας Ιωάννου): Αγγελάκης, Μυγκάκης, Γαλακτίδης, Σουλιώτης, Τζένης (70' Παπαχρήστος), Καβαλάρης, Σχίζας (60' Χρυσογονίδης), Τασιούδης, Δουληγέρης (88' Τριάδης), Ρομπότης, Μπεζάνης (60' Πετράκης)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ (Τάσος Ψύλλιας): Μπόνης, Σταθόπουλος, Αράπης (84' Διαμαντίδης), Παρμάκης (75' Φιλιππόπουλος), Κατσούδας, Καραμάνος, Κωτσής, Καραγκούνης, Μπούζης, Παπανικολάου (75' Γιούρκεβιτς), Λούτσος (61' Τσούκας).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35