social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανεβαίνει «σκαλοπάτια» ο Αστέρας Ζωγράφου, 2-0 τον ΓΣ Αργυρούπολης

Ανεβαίνει «σκαλοπάτια» ο Αστέρας Ζωγράφου, 2-0 τον ΓΣ Αργυρούπολης

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του πανηγύρισε ο Αστέρας Ζωγράφου σήμερα (9/12) το απόγευμα, καθώς για τη 10η αγωνιστική επικράτησε με 2-0 του ΓΣ Αργυρούπολης.

Έτσι, ανέβηκε κι άλλα «σκαλοπάτια» στην κατάταξη του 1ου ομίλου της Β' ΕΠΣΑ. Από την άλλη, καθοδική είναι η πορεία της ομάδας των νοτίων προαστίων που, πάντως, αγωνίστηκε μετακινήθηκε με πάρα πολλές απουσίες και με δεκαπενταμελή αποστολή στο γήπεδο Γουδή.

Στο πρώτο ημίχρονο οι κυανέρυθροι είχαν την ελαφρά υπεροχή και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 38ο λεπτό με σουτ του Τζίγκου από το ύψος της περιοχής (1-0). Στο δεύτερο μέρος ο ΓΣ Αργυρούπολης ήταν σαφώς πιο ανταγωνιστικός, πίεσε για την ισοφάριση, όμως δεν μπόρεσε να φτάσει μέχρις εκεί. Αντ' αυτού, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων (93') δέχθηκε το γκολ με το οποίο επισφραγίστηκε η ήττα του (2-0), έπειτα από αντεπίθεση στο ανοιχτό γήπεδο και με σκόρερ ξανά τον Τζίγκο.

Διαιτητές: Κωσταγιάννης, Λουκούμης-Πρασσά

ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡ. (Θανάσης Ζαμπούρας): Λαχανάς, Τηγανίτας (54' Μπλιώνας), Στεργίου, Καρακάσης, Εξηντάρης, Πάντος (71' Τούντας), Κούρρα, Τσιάκαλος, Λιόλιος (71' Κυριαζής), Βραχίμη (89' Τζιμάνης), Τζίγκος

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Λεβέντης): Τσιτσίλιας, Κωστόπουλος, Μπιζίνης, Χουχούλης, Γιαννίκος, Ασημάκης, Καρανικολάου (65' Μπακάλης), Τσέλος, Ρουμπελάκης, Χρηστογιάννης, Παπακωνσταντίνου (46' Κωστάκης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35