social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Από κοντά ο Φοίνικας Περιστερίου, 3-1 τον Πανιώνιο Καισαριανής

Από κοντά ο Φοίνικας Περιστερίου, 3-1 τον Πανιώνιο Καισαριανής

Σε... ανοιχτή γραμμή με την κορυφή παραμένει ο Φοίνικας Περιστερίου, μετά και τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του σήμερα (9/12) το απόγευμα.

Η ομάδα του Γ. Μαχειμάρη υποδέχθηκε στο στάδιο της Χωράφας τον Πανιώνιο Καισαριανής, του οποίου επικράτησε με 3-1, με το σκορ να διαμορφώνεται αποκλειστικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους (46') οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν χάρη σε μία σέντρα σουτ του Αθανασάκη (1-0) και τρία λεπτά μετά (49') ο Λαγός αξιοποίησε ασίστ του Οκσίσογλου μετά από όμορφη συνεργασία και με πλασέ σημείωσε το 2-0. Οι κυανέρυθροι, που είχαν καλή παρουσία σε άλλο ένα παιχνίδι, μείωσαν με προβολή του Απ. Χατζηστεφάνου στο 77' (2-1), ενώ λίγο αργότερα ζήτησαν πέναλτι σε προσπάθεια του Πεμάι, υποστηρίζοντας ότι η μπάλα χτύπησε σε χέρι αμυνομένου, με τον διαιτητή Σ. Νικολάου να έχει διαφορετική άποψη. Εν τέλει, ο Φοίνικας «κλείδωσε» το «τρίποντο» με γκολ που σημείωσε ο Οκσίσογλου με σουτ στο 88ο λεπτό για το τελικό 3-1.

Διαιτητές: Σ. Νικολάου, Νάτσιος-Καρακατσάνης

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤ. (Γιώργος Μαχειμάρης): Πετράκης, Χαλικιάς, Νίτσογλου (80' Ηλιόπουλος), Καπελάκης, Αναγνωστόπουλος, Γιαταγανάκης, Οκσίσογλου, Κορδάς (89' Μωραΐτης), Μαρκαντωντάτος (74' Καρακασίδης), Λαγός, Αθανασάκης (89' Μποζάς)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙΣ. (Αντώνης Κουφογιαννάκης): Αλευρής, Βουτζαλής, Μελιγός (89' Κατωπόδης), Απέργης, Αϊβάζης, Διονυσόπουλος, Απ. Χατζηστεφάνου, Τσακλάνος, Ντόκος (89' Οικονομόπουλος), Μοχαμέτι (71' Περιμένης), Αγγ. Χατζηστεφάνου (74' Πεμάι)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35