social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πολύτιμο «τρίποντο» ο Υμηττός, 2-0 τον Ορφέα Αιγάλεω

Πολύτιμο «τρίποντο» ο Υμηττός, 2-0 τον Ορφέα Αιγάλεω

Αξιοποίησε την έδρα του ο Υμηττός και έφτασε σε μεγάλη νίκη με 2-0 απέναντι στον Ορφέα Αιγάλεω για την 11η αγωνιστική στον 2ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ.

Έτσι, η ομάδα του Θ. Παύλοβιτς πήρε πολύτιμη «ανάσα» ενόψει της συνέχειας και της προσπάθειας που θα καταβάλει για παραμονή στην Κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Σταύρου στο 20ο λεπτό, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν τελικά το σκορ στο 37' με κεφαλιά του Καββαδία (1-0). Στο δεύτερο μέρος οι «πορτοκαλί» ήλεγξαν το παιχνίδι και «κλείδωσαν» τους βαθμούς στο 76ο λεπτό, χάρη σε πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Βίλα και εκτέλεσε εύστοχα ο Α. Παπαζαφείρης για το 2-0. Στο 80ο λεπτό αποβλήθηκε από τον πάγκο των γηπεδούχων ο Ντάτσι.

Διαιτητές: Λιαμπότης, Μπαζακούλας-Αναγνώστου

ΥΜΗΤΤΟΣ (Θανάσης Παύλοβιτς): Βογιατζής, Βουτάς, Ε. Παπαζαφείρης, Σωτηρίου, Λιακόπουλος, Μανούσος (57' Καλούμενος), Χαραλαμπόπουλος (87' Μουλάς) Α. Παπαζαφείρης, Πανάκης (87' Ουκάι), Οικονόμου (68' Διακόνης), Καββαδίας. 

ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓ. (Τέλης Πιστόλης): Οζούνι, Σταύρου, Λάππας (82' Σάμαρης), Μπελιάς, Βουτσινάς, Μαγαλιός, Φ. Αγγελακόπουλος, Βίλα, Αγγελόπουλος (55' Κονγκίνη), Τσεσμελόγλου, Μαλεσσόβας (80' Πιστόλης). 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35