social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παπαρούνης: Δεν είναι έκπληξη η πορεία του Κενταύρου

Παπαρούνης: Δεν είναι έκπληξη η πορεία του Κενταύρου

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ είναι αυτό που θα γίνει στο δημοτικό στάδιο Ιλίου το απόγευμα της Κυριακής (22/10) ανάμεσα στον Ολυμπιακό Λιοσίων και τον Κένταυρο Βριλησσίων.

Οι ερυθρόλευκοι θα υποδεχθούν μία ομάδα που έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά στον φετινό «μαραθώνιο», με τον Νίκο Παπαρούνη να επισημαίνει πως δεν προκαλεί έκπληξη η καλή πορεία του Κενταύρου.

«Παίζουμε στην έδρα μας με μία ομάδα που, για όσους γνωρίζουν το αθηναϊκό ποδόσφαιρο, δεν αποτελεί έκπληξη η πορεία της. Δείχνει πως πατάει σωστά, έχοντας ξεκινήσει από σωστές βάσεις, με οργάνωση και μεθοδικότητα. Είναι μία αξιόλογη ομάδα την οποία σεβόμαστε, όμως έχουμε κι εμείς να αντιπαραθέσουμε το γεγονός ότι κινούμαστε με παρόμοιο τρόπο» σχολίασε αρχικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού και συνέχισε: «Έχουμε ξεκινήσει καλά και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι, μια και παίζουμε στην έδρα μας. Εύχομαι να γίνει ένα καλό και καθαρό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες του ομίλου, το οποίο μακάρι να γίνει και πόλος έλξης για τους φιλάθλους. Στο τέλος ας κερδίσει ο καλύτερος ή ο πιο τυχερός».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35