social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με ανατροπή η Αλσούπολη, 5-3 την Τερψιθέα!

Με ανατροπή η Αλσούπολη, 5-3 την Τερψιθέα!

Σε ένα ματς που φάνηκε να... στραβώνει, η Αλσούπολη έβγαλε περίσσια ψυχικά αποθέματα και λύγισε τόσο την Τερψιθέα όσο και τα προβλήματά της!

Οι πράσινοι του Γ. Λαζάρου κατέβαλαν με 5-3 την αντίπαλό τους σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν στο δημοτικό στάδιο Ν. Ιωνίας. Η εκκίνηση των γηπεδούχων ήταν ιδανική, αφού μόλις στο 4ο λεπτό ο Γεώργας άνοιξε το σκορ με πλασέ (1-0). Παρότι οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν άμεσα και ισοφάρισαν στο 9' με τον Μ. Θερτσάι (1-1), οι πράσινοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο 18ο λεπτό, με προβολή του Γεώργα που σημείωσε το δεύτερο προσωπικό γκολ (2-1). Η ομάδα των νοτίων προαστίων έφερε εκ νέου το ματς στα ίσια με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τσαβαλιά στο 39ο λεπτό (2-2) και, μάλιστα, κατόρθωσε να προηγηθεί στο σκορ στο 61' με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Μ. Θερτσάι (2-3)! Παρά την ψυχρολουσία, η Αλσούπολη πίστεψε στη νίκη και ανταμείφθηκε! Στο 69' ο Παπαδήμας ισοφάρισε σε 3-3 με σουτ από θέση εκτός περιοχής, στο 83' ο Σταθόπουλος βρήκε δίχτυα επίσης με σουτ από θέση εκτός περιοχής (4-3) και στο 90' ο Ιωαννίδης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 5-3!

Διαιτητές: Τζανόγλου, Καπετανάκης-Καρακατσάνης

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ (Γιώργος Λαζάρου): Σούνας, Σώντας, Φειδάκης, Τάγαρης, Ιωαννίδης, Δουγέκος, Τρούσης, Κόκας (46' Φάρκωνας), Παπαδήμας, Σταθόπουλος, Γεώργας (85' Ανδρέου)

ΤΕΡΨΙΘΕΑ (Ανδρέας Μηλιάς): Λέπουρας, Μυλωνάς, Τσιρόπουλος, Ντεντόπουλος (64' Ταμποτέλης), Ρήγας (70' Γαλάνης), Α. Θερτσάι, Μ. Θερτσάι, Πορταλιός, Τριάντης, Τσαβαλιάς, Πορής (85' Συριόπουλος)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35