social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με ανατροπή ο Νεοπεντελικός, 3-1 τον Άτλαντα στην Κυψέλη

Με ανατροπή ο Νεοπεντελικός, 3-1 τον Άτλαντα στην Κυψέλη

Έφερε... τούμπα το ματς με τον Άτλαντα Κυψέλης ο Νεοπεντελικός και έφτασε σε μεγάλη νίκη, που του έδωσε την ευκαιρία να προσεγγίσει τις μεσαίες θέσεις της κατάταξης στον 2ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ.

Η ομάδα του Π. Κοζακόπουλου επικράτησε με 3-1 στο γήπεδο της «Αλεπότρυπας» απέναντι σε έναν αντίπαλο που έμεινε για τέταρτη αγωνιστική μακριά από νίκη.

Μόλις στο 14ο λεπτό ο Καβαλιέρης άνοιξε το σκορ (1-0), όμως στη συνέχεια όλα άλλαξαν! Στο 36' ο Γεωργαντής ισοφάρισε (1-1), στο 50' ο Παπαδόπουλος σημείωσε το 1-2 και στο 58' ο Γεωργαντής με το δεύτερο προσωπικό γκολ διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Διαιτητές: Θώμογλου, Ζήσης-Χ. Νικολάου. 

ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ (Δημήτρης Σλεποκούροβ): Λάτσης, Βούλγαρης (46' Οουνγιού), Αποστολάκης, Κοσμίδης, Μαρμαράς, Γκίκας (63' Στραβοκέφαλος), Λιβάνιος, Τελάι (72' Μπάρε), Σινομάτι, Καβαλιέρης Κώης

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ (Παναγιώτης Κοζακόπουλος): Τουλίτσης, Α. Μπιτσάκης. Γκιωνάι, Μεταξάς (82' λ.τρ. Τσόγκας), Γκόφας, Ταουζής (75' Σίλλος), Παπαδόπουλος, Βλάχος (75' Κυριαζής), Γεωργαντής (75' Καραγιάννης), Γκόνος, Λυμπούσης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35