social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το αποφασιστικό Καματερό «γκρέμισε» τη Λαύρα (2-1)

Το αποφασιστικό Καματερό «γκρέμισε» τη Λαύρα (2-1)

Με αποφασιστική εμφάνιση από το πρώτο λεπτό και «δίψα» για τη νίκη, το Καματερό κατέβαλε με 2-1 τη Λαύρα Αργυρούπολης, σε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ.

Έτσι, της στέρησε τη δυνατότητα να κάνει γιορτές από την κορυφή και, συγχρόνως, παρέμεινε σε επαφή με την πρώτη τετράδα της κατάταξης.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων είχε ένα εκρηκτικό πρώτο εικοσάλεπτο στο οποίο σημείωσε δύο γκολ και είχε κι ένα δοκάρι. Στο 11ο λεπτό ο Παπαϊωάννου άνοιξε το σκορ με απευθείας χτύπημα κόρνερ (1-0) και τρία λεπτά μετά (14') ο Τσουτσάνης αξιοποίησε ασίστ του Καλογερή και με πλασέ έγραψε το 2-0. Στο 18' ο Μπίμπιζας «σημάδεψε» δοκάρι με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Μαυροειδή, «αγγίζοντας» το τρίτο γκολ για την ομάδα του. Εν συνεχεία, οι «βυσσινί» ανέκαμψαν, ανέβασαν την απόδοσή τους και, μάλιστα, έφτασαν στη μείωση του σκορ στο 62ο λεπτό με πλασέ του Καρκάνη μετά από παράλληλη πάσα του Κοκοβίδη (2-1). Ωστόσο, η αντεπίθεσή τους δεν είχε συνέχεια και, μοιραία, υπέστησαν τη δεύτερη ήττα τους στο φετινό Πρωτάθλημα.

Διαιτητές: Κελεκίδης, Λεονταρίδης-Κολλιάκος

ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Γιώργος Τζώτζης): Κολιάκης, Πιτέλης,  Παπαϊωάννου, Τσουρούλας, Μπίμπιζας, Μαυροειδής (91' Μέτα), Καλογερής, Παππάς, Πρισιμιτζής, Μπινέρι, (88' Γεωργόπουλος), Τσουτσάνης

ΛΑΥΡΑ ΑΡΓ. (Γιάννης Χατζηράπτης): Καλαμαράς, Φωτουλάκης (87' Ζαρμακούπης), Μυλωνίδης (46' Πεχλιβανίδης), Τσαπατσάρης, Ασωνίτης, Λιάπας (46' Καρκάνης), Μαυρόπουλος (61' Κοκοβίδης), Γκόρι (46' Αγγελακόπουλος), Αλεξίου, Ηλιόπουλος, Πολυμερόπουλος.

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35