social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Απίθανο ντεμαράζ η Ιεράπολη στο Χαϊδάρι (5-1 τον Θρίαμβο)

Απίθανο ντεμαράζ η Ιεράπολη στο Χαϊδάρι (5-1 τον Θρίαμβο)

Σε ένα παιχνίδι στο γήπεδο «Τ. Χαραλαμπίδης» του Χαϊδαρίου, όπου βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ μέχρι το 60ο λεπτό, η Ιεράπολη έκανε απίθανο ντεμαράζ, πέτυχε πέντε γκολ σε ένα εικοσάλεπτο (!) και έφτασε σε νίκη με το εντυπωσιακό 5-1 απέναντι στον ουραγό Θρίαμβο!

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλά στο ματς και προηγήθηκαν στο 20ο λεπτό με σουτ του Βλασόπουλου (1-0), απέναντι στους Αιγαλεώτες που παρουσίασαν στο πρώτο ημίχρονο νωθρή εικόνα. Στο δεύτερο μέρος, ωστόσο, τα πάντα άλλαξαν, με τους φιλοξενούμενους να εμφανίζονται... άλλη ομάδα και να φτάνουν σε επιβλητική εμφάνιση. Το σύνθημα της αντεπίθεσης έδωσε ο Καραγεώργος, ο οποίος ισοφάρισε με κεφαλιά στο 60' (1-1) και σημείωσε την ανατροπή τρία λεπτά μετά (63') με σουτ (1-2). Στο 67' ο Λιβέρης με πλασέ αξιοποίησε θαυμάσιο συνδυασμό για το 1-3, στο 71' ο Ασημακούλας με καταπληκτικό βολ πλανέ έγραψε το 1-4 και στο 78' ο Πλατανίτης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-5.

Διαιτητές: Χριστοδούλου, Κρασώνης-Αραβίδης

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔ. (Κώστας Κοσκινάς): Καλλιέρης, Κόλλιας, Σφίχτης (78' Πλακίδας), Αλεφραγκής (67' Ξένος, Σαρδέλης, Μαργαρώνης, Μπάρκας, Βλασόπουλος (78' Θεοδωρόπουλος, Αποστολάκης (67' Κρανιώτης), Παπανικολάου, Φάρακλας

ΙΕΡΑΠΟΛΗ (Γιαννούλης Βέρρας): Μανώλικας, Γιάκαλος (42' λ.τρ. Κόκκαλης), Γριμάνης, Μπιάζης, Βιτουλαδίτης, Μανιός, Χαρίτος, Καραγεώργος (70' Πλατανίτης), Ανδρονιώτης (46' Αλευράς), Λιβέρης (70' Πλεξουσάκης), Κανελλόπουλος (46' Ασημακούλας)

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35