social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σπουδαία πρόκριση η Αγ. Ελεούσα, 0-1 τον Κένταυρο

Σπουδαία πρόκριση η Αγ. Ελεούσα, 0-1 τον Κένταυρο

Σπουδαία πρόκριση για την Αγία Ελεούσα που επικράτησε με το φτωχό πλην πολύτιμο 0-1 του Κένταυρο και... πέταξε για τους 8 του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Δίχως να είναι καλύτερη, η Αγία Ελεούσα πήγε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με προβάδισμα στο 1-0. Σε μια από τις λίγες φορές που πάτησε στην αντίπαλη περιοχή, ο Χατζηροδίτης πήγε να γυρίσει την μπάλα απο μέσα αριστερά της περιοχής προς το πέναλτι, αυτή κοντραρε στον Μανίκα, με αποτέλεσμα να καταλήξει στα δίχτυα (45'). Μέχρι εκείνο το σημείο οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, δίχως ωστόσο να δημιουργήσουν τη μεγάλη φάση.

Στο ίδιο μοτίβο η επανάληψη, η Αγία Ελεούσα μπήκε δυνατά, απείλησε πρώτη σε δύο περιπτώσεις. Αμφότερες οι ομάδες είχαν τις στιγμές τους, με σχετική ευκολία οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν την πρόκριση μέχρι το φινάλε.

Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε τον αγώνα η Αγία Ελεούσα καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Γκαρδιακός. 

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ (Κώστας Ρούπτσος) Νικοπολίδης, Σαχσανίδης, Χαλκιόπουλος, Κολιός (66' Κεραμάς), Μανίκας Μ. (46' Φελέκης), Πιπεράς (84' Γκέζος), Μανίκας Ν., Σεκ (46' Αλεξανδράκης), Τσαντήλας, Νιτσάκης, Γεφωργουδάκης.

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ (Νίκος Κουνάδης) Ρούμπας, Γκαρδιακός, Μπίκος, Μίχας, Μπάκας, Μαθιούδης, Πατσατζόγλου, Χατζηροδίτης (80' Παναγιώτου), Βάσσος (90' Παπαδόπουλος), Καραδήμας (80' Μπαϊράμι), Αλαντίμα (94' Παλυβός)..


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35