social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βρήκε τον τρόπο το Χαλάνδρι, 2-0 με Παλαιό Φάληρο

Βρήκε τον τρόπο το Χαλάνδρι, 2-0 με Παλαιό Φάληρο

Για περίπου μία ώρα στο δημοτικό στάδιο Χαλανδρίου, η τοπική Ένωση αναζητούσε τους διαδρόμους προς την εστία του Καταχανάκη, αλλά κυρίως το γκολ που θα του έδινε το προβάδισμα.

Εν τέλει, το κατάφερε στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης με το Παλαιό Φάληρο, για να πετύχει τελικά δίκαιη νίκη με 2-0, που είναι και η δεύτερη στο φετινό πρωτάθλημα σε τρεις αγώνες. Από την άλλη, η ομάδα του Π. Φαλήρου έμεινε ξανά με την πίκρα της προσπάθειας, που όμως δεν απέδωσε καρπούς.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, ο Αλεξανδράκης από πλάγια θέση σέντραρε στη μεγάλη περιοχή, η αμυντική γραμμή δεν απομάκρυνε, καθώς είχε αδρανήσει από την προηγούμενη φάση όπου παίκτης των φιλοξενούμενων είχε πέσει προσωρινά στον αγωνιστικό χώρο, η μπάλα έφτασε στον Κατσιούλη και εκείνος πλάσαρε «γλυκά» για να στείλει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Καταχανάκη (1-0). Στο 77' η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Ο Αλεξανδράκης διείσδυσε στην περιοχή, ανατράπηκε από αντίπαλό του και ο διαιτητής Χριστοδούλου έδειξε αμέσως την άσπρη βούλα. Ο ίδιος παίκτης εκτέλεσε εύστοχα και οι πράσινοι έφτασαν στο 2-0, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν εδαφική υπεροχή και πρωτοβουλία, δημιούργησαν δύο καλές ευκαιρίες που δεν μετουσίωσαν, απέναντι σε έναν αντίπαλο διαβασμένο και καλά στημένο στον αγωνιστικό χώρο. Στο δεύτερο μέρος, έχοντας πίστη και ηρεμία στο παιχνίδι τους, οι Χαλανδριώτες βρήκαν τις λύσεις, με το Παλαιό Φάληρο στο ίδιο διάστημα να μην καταφέρνει να βγάλει επιθετικότητα, κάτι που πλέον απαιτούνταν, και να δημιουργήσει «πονοκεφάλους» στην άμυνα των γηπεδούχων.

Διαιτητές: Χριστοδούλου, Μπάγιας-Τζάνης

ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Σταύρος Αμανατίδης): Μυλωνάς, Φουκούλης, Βλάχος, Μανουσάκης, Ντζαβίδας, Ντούλε, Μπράχος (78' Πάζα), Γκιουτζιουπάς (64' Σπηλιωτάκης), Καλιαμπάκας, Κατσιούλης (85' Αζάλ), Αλεξανδράκης

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Αλέκος Ρίζος): Καταχανάκης, Λιώνης, Γαβαλάς, Μπούρσαλης, Τριανταφυλλίδης, Μπένα, Καναβέτας (82' Ανδρέου), Μακρυγιάννης, Φεντόροβ (65' Φωτούχος), Κωνσταντινίδης, Βάιας (46' Σκόρδος).

 


Σχετικά άρθρα

Τζώτζης: Παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι

Άνετα οι Τράχωνες στο «αντίο» του Μανωλιάδη (4-0 την Ελπίδα Αγ. Αναργύρων)

Επίσημο του Φερναντίνιο στη Νέα Ιωνία

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35