social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στην παράταση ο Αστέρας Καισαριανής 2-3 τα Σούρμενα και προχωράει στο θεσμό του Κυπέλλου

Στην παράταση ο Αστέρας Καισαριανής 2-3 τα Σούρμενα και προχωράει στο θεσμό του Κυπέλλου

Ικανός να φτάσει και φέτος πολύ μακριά στο θεσμό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ υπερασπιζόμενος το τρόπαιο που κατέκτησε πέρυσι δείχνει ο Αστέρας Καισαριανής που επικράτησε στην παράταση με 2-3 των Σουρμένων στο γήπεδο του Ελληνικου.

Στο 3' ο Λειβαδάς έβαλε σε θέση οδηγού τα Σούρμενα, όμως στο 59' ο Ραχίμ ισοφάρισε για τον Αστέρα με πέναλτι που κέρδισε ο Παληγεώργος.

Στο 102 ο Κραψίτης πέτυχε το 1-2, όμως ο Φασουλάς για τα Σούρμενα 5' αργότερα έκανε το 2-2. Στο 117' ο Ραχίμ έγραψε το τελικό 2-3 χαρίζοντας την πρόκριση στην ομάδα της Καισαριανής που είχε δυο δοκάρια με τους Γεραγωτέλλη και Σταμούλη. 

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Ταμπραντζης) Αθανασόπουλος, Αλεξανδράκης, Κωνσταντινίδης (35' λ.τρ. Χαπάλογλου), Σούλκο, Σετελλάρι, Αρβανίτης, Μαρινάκης (90+2' Σιούλης), Παπαδάκης, Μαργαρίτης, Αρσενίου (98' Φασούλας), Λειβαδάς, Καμπουρούδης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ (Γιώργος Τσαμόπουλος): Φουτράκης, Χασιώτης, Λεβέντης, Μαραγκουδάκης, Μουσταφίδης, Σταμούλης, Ρεντζής (78' Κραψίτης), Σμυρνάκης (46' Παληγεώργος), Ψαραδέλης (93' Ζέλο), Ραχίμ, Μαχαιρας (46' Γεραγωτέλλης).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35