social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πήραν το ντέρμπι και ανέβηκαν κορυφή οι Λύκοι Χαϊδαρίου (2-0 τον Τριφυλλιακό)

Πήραν το ντέρμπι και ανέβηκαν κορυφή οι Λύκοι Χαϊδαρίου (2-0 τον Τριφυλλιακό)

Με τόσο ψυχωμένη εμφάνιση δύσκολα δεν θα έπαιρναν εκείνο που ήθελαν οι Λύκοι Χαϊδαρίου, στο ντέρμπι κορυφής με τον Τριφυλλιακό για τον 2ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ!

Η ομάδα του Δ. Κοσμά εμφανίστηκε πέρα για πέρα αποφασιστική στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου «Τ. Χαραλαμπίδης» και πήρε τη νίκη με το «καθαρό» 2-0, που την έφερε αφενός στην κορυφή της κατάταξης, αφετέρου πιο κοντά στον στόχο της ανόδου! Οι Λύκοι έφεραν το παιχνίδι στα μέτρα τους και περιόρισαν τα ατού του αντιπάλου, που δεν μπόρεσε να βγάλει στο χορτάρι κάτι από την αδιαμφισβήτητη αξία του.

Το πρώτο μέρος ήταν σε γενικές γραμμές μοιρασμένο, είχε αρκετές δυνατές μονομαχίες, όμως είχε και γκολ από πλευράς γηπεδούχων σε ένα κομβικό χρονικό σημείο. Ήταν το 38ο λεπτό όταν ο Ασκοτίρης εκτέλεσε φάουλ από πλάγια θέση, η μπάλα πέρασε από πολλά σώματα, ο Παναγόπουλος ήρθε σε επαφή μαζί της και εκείνη κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0. Λίγο πριν την ανάπαυλα (45+2') οι Λύκοι είχαν μοναδική ευκαιρία για δεύτερο γκολ, όταν ο γκολκίπερ Βασιλειάδης απέκρουσε ενστικτωδώς σε κοντινή κεφαλιά του Τσατσαλίδη, κρατώντας την ομάδα του στο ματς.

lykoi-trifylliakos.jpg

Στο δεύτερο μέρος ο Τριφυλλιακός προσπάθησε να μεταφέρει το ματς στο επιθετικό του τρίτο, όμως δεν τα κατάφερε. Είναι χαρακτηριστικό πως δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κάποια αξιοσημείωτη ευκαιρία για γκολ. Αντιθέτως, δέχθηκε τη χαριστική βολή στο 82ο λεπτό, όταν από μακρινή απόσταση ο Ταρούσα αιφνιδίασε τον Βασιλειάδη και με ψηλοκρεμαστό σουτ σκόραρε για το 2-0 μέσα σε αποθέωση! Τα τελευταία λεπτά απέκτησαν διαδικαστικό χαρακτήρα και οι Λύκοι Χαϊδαρίου πανηγύρισαν μία τεράστια νίκη!

Διαιτητές: Μπακογιάννης, Κολλιάκος-Μωϋσιάδης

ΛΥΚΟΙ ΧΑΪΔ. (Δημήτρης Κοσμάς): Παρασκευόπουλος, Αργυρίου, Λώλος, Παναγόπουλος, Τσατσαλίδης, Ταρούσα, Γκοτσούλιας (72' Περλέσι), Ασκοτίρης, Μπούσκος, Μπαγιαρτάκης (78' Περιβολαράκης), Παπαδάκης (56' λ.τρ. Μπόγκος)

ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ (Γιώργος Κατσαρός): Βασιλειάδης, Λιάπης (91' Βαλασιάδης), Τσιάτσιος (58' Ζαχαρής), Χάνι, Παρδάλης, Πανταζής, Βιτζηλαίος, Πορφυρόπουλος, Γεωργίου, Σαντικάι (46' Κονταράτος), Αλικάι.

 

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35