social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

A' ΕΠΣΑ-1ος όμιλος: Αναζητώντας την πρώτη εντός έδρας νίκη...

A' ΕΠΣΑ-1ος όμιλος: Αναζητώντας την πρώτη εντός έδρας νίκη...

Η έναρξη του δευτέρου γύρου στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ βρίσκει τον Πανερυθραϊκό να αναζητά την πρώτη νίκη στην έδρα του για φέτος.

Η ομάδα του Γ. Δημητρίου υποδέχεται σήμερα (6/1) τον ΠΑΟ Ρουφ και έχει ανάγκη πάση θυσία το «τρίποντο», όχι μόνο για να «ξεκολλήσει» στις αναμετρήσεις που αγωνίζεται ως γηπεδούχος, αλλά κυρίως για να ενισχύσει τη συγκομιδή της και να βελτιώσει τις πιθανότητές της στη μάχη της σωτηρίας.

Την ίδια ώρα ο Κένταυρος Βριλησσίων θα αντιμετωπίζει τον ΑΟ Περιστερίου σε ένα παιχνίδι με υψηλό αγωνιστικό ενδιαφέρον, ενώ αύριο ο πρωτοπόρος Αστέρας Καισαριανής θα φιλοξενεί τον Απόλλωνα Αθηνών/Δάφνη με σκοπό να υπερασπιστεί τη διαφορά ασφαλείας που έχει αποκτήσει από τους διώκτες.

Ματς με υψηλό αγωνιστικό ενδιαφέρον είναι και αυτό του Αγίου Δημητρίου με τους Τράχωνες, όπως και της Αθηναΐδας με τον Χολαργό, αμφότερα προγραμματισμένα για αύριο, όπου υπάρχει και η συνάντηση του Ολυμπιακού Λιοσίων με τον ουραγό Άγιο Θωμά.

Σήμερα, τέλος, ο φορμαρισμένος Άρης Καλαμακίου περιμένει τη Θύελλα Αγ. Δημητρίου και ο Ήφαιστος Περιστερίου τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης,

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ:

a1.png


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35