social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με ξέσπασμα στο νέο έτος η Ελπίδα, 3-0 την Κορωνίδα

Με ξέσπασμα στο νέο έτος η Ελπίδα, 3-0 την Κορωνίδα

Σε ένα παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες και καλό ρυθμό, η Ελπίδα Αγ. Αναργύρων επιβλήθηκε 3-0 εντός έδρας της Κορωνίδας με πολύ καλή εμφάνιση στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Στην πρώτη φάση του αγώνα στο 4', ο Λάνη μέσα από την περιοχή έπειτα από πολύ όμορφη ομαδική προσπάθεια έκανε το σουτ με τη μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από το δοκάρι. Στο 7' ο Κίτσος από καλή θέση έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 14' ο Κοτταρίδης έπειτα από εξαιρετική ψηλοκρεμαστή πάσα του Ζενουνλλάρι, έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ. Δύο λεπτά αργότερα στην πρώτη φάση των φιλοξενούμενων, ο Σκέμπι έκανε το σουτ στην αντεπίθεση με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Στην μεγαλύτερη ευκαιρία της Κορωνίδας στο πρώτο μέρος, ο Γεωργιτζόγλου από κοντά έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Στο 20' έπειτα από τρομερή κάθετη ο Λάνη έβγαλε τον Κίτσο τετ α τετ, ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα Κοτσάκη με τον διαιτητή Σύψα να υποδεικνύει το πέναλτι και τον Λάνη να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 33' ο Λάνη εκτέλεσε έξυπνα ένα φάουλ μέσα στην περιοχή και ο Παππάς με ψύχραιμο πλασέ από κοντά έκανε το 2-0. Στο 37' ο Γεωργιτζόγλου βρέθηκε τετ α τετ με τον Τεννέ και προσπάθησε να τον νικήσει με μια λόμπα, αλλά μπλόκαρε ψύχραιμα ο τερματοφύλακας της Ελπίδας. Το 2-0 ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου... Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Κωνσταντίνος Γιαμαρέλος εκτέλεσε δυνατά ένα πλάγιο μέσα στην περιοχή και ο Κοτταρίδης με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα για τρίτη φορά στα δίχτυα κάνοντας το 3-0. Το σουτ του Σπυρόπουλου στο 49' έδιωξε δύσκολα ο Κοτσάκης. Στο 58' το σουτ του Κοτταρίδη πέρασε λίγο άουτ. Στο 60' έπειτα από φάση διαρκείας στην περιοχή της Ελπίδας, ο Κονιτόπουλος από κοντά σημάδεψε το δοκάρι του Τεννέ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων νίκησε στο τετ α τετ τον Τσελέντη. Στο 76' ο Μαύρος πήρε την κεφαλιά με τον Σπυρόπουλο να διώχνει πάνω στην γραμμή, σε μια δύσκολη φάση που οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκε έντονα πως η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή. Στο 77' ο Ντάλλας στην αντεπίθεση από καλή θέση δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κοτσάκη, ενώ το σουτ του Ντάλλα και πάλι στο 86' πέρασε λίγο άουτ. Ένα λεπτό αργότερα ο Λάνη έπιασε τρομερό σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στην τελευταία φάση του αγώνα στις καθυστερήσεις, ο Πάσχος δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα απέναντι από τον τερματοφύλακα της Κορωνίδας. Το 3-0 ήταν το σκορ που σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων...

Διαιτητές: Σύψας, Μαλανδράκης-Παπαγεωργίου

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓ. (Δήμος Τσιμιλιώτης): Τεννές, Κ. Γιαμαρέλος (88' Δ. Σπυρόπουλος), Α. Γιαμαρέλος, Ντάκα (57' Ντάλλας), Παππάς, Κουνάδης, Κίτσος (57' Κασνέτσι), Π. Σπυρόπουλος, Ζενουνλλάρι (88' Βάννας), Λάνη, Κοτταρίδης (79' Πάσχος)

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Πάρης Πάτσιος): Κοτσάκης, Κονιτόπουλος (65' Ζενέλι), Κορρές, Καράμπελας, Κουτσουβέλης, Μαύρος, Σκέμπι (52' Γιαννόγλου), Μπρούμας, Γεωργιτζόγλου (52' Ιακωβίδης), Καραγιαννάκης (52' Μούτσα), Τσελέντης (79' Παπαδόπουλος).

Photo-Κείμενο: Σωτήρης Νικητάκης (Υπεύθυνος Τύπου ΑΟ Ελπίδα Αγ. Αναργύρων)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35