social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σούρμενα να... τα πιεις στο ποτήρι 0-4 εκτός το Παλαιο Φαληρο

Σούρμενα να... τα πιεις στο ποτήρι 0-4 εκτός το Παλαιο Φαληρο

Κανένα περιθώριο αμφισβήτησης δεν άφησαν τα Σούρμενα το απόγευμα του Σαββάτου στο 'Σ. Αγγελόπουλος' αφού επικράτησαν με 0-4 του Παλαιου Φαληρου για την 1η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ.

Στο 41' ο Αλεξανδράκης με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι μετά από σέντρα του Τσοπάνη έκανε το 0-1. Στο 45' ο νεαρός μπακ έγινε δημιουργός, αφού έκανε τη σέντρα και ο Μασάντο με κεφαλία σημείωσε το 0-2. Στο 67' ο Πετριτάι με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Ελθίνι, με το αυτογκολ του Καψιώτη στο 70' μετά από ενέργεια του Πετριτάι να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 0-3. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής ήταν ο πρωταγωνιστής στο 0-3 που έγινε το 82'. Ο χαρισματικός εξτρέμ έκανε το σουτ, ο Ελθίνι απέκρουσε και ο επερχόμενος Μασάντο από κοντά δεν δυσκολευτήκε να κάνει το 0-3.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Αλέκος Ρίζος) Ελθίνι, Μπούρσαλης, Γαβαλας, Καψιωτης, Λιόνης, Παπαδκαης, Φωτοπουλος, Μακρυγιαννης, Βαιας, Σκορδος, Φεντοροφ (63' Ανδρέου)

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Ταπραντζής) Αθανασόπουλος, Αλεξανδράκης, Μαρινάκης (69' Περμπάσα), Καμπουρούδης, Μιχελής, Μακρυνόρης, Τσομπανης (82' Οικονόμου), Μαργαρίτης, Πετριτάι, Μασάντο (82' Στεργιοπουλος), Αρσενιου (72' Ξενόπουλος).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35