social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με... φόρα στο 2024 ο Φοίνικας Περιστερίου, 4-1 τον Άρη Χολαργού

Με... φόρα στο 2024 ο Φοίνικας Περιστερίου, 4-1 τον Άρη Χολαργού

Σε επαφή με την κορυφή παραμένει στον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ ο Φοίνικας Περιστερίου, καθώς μπήκε με τον ιδανικό τρόπο στις υποχρεώσεις του για το 2024.

Η ομάδα του Γ. Μαχειμάρη επιβλήθηκε με 4-1 του Άρη Χολαργού στο δημοτικό στάδιο της Χωράφας, με τον Αθανασάκη να σκοράρει δύο φορές και να ξεχωρίζει με την παρουσία του.

Ο 20χρονος φορ άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με πλασέ (1-0), όμως οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν άμεσα και ισοφάρισαν τέσσερα λεπτά αργότερα (8') με κεφαλιά του Καλαβρυτινού μετά από κόρνερ του Χατζή (1-1). Μάλιστα, βρήκαν και δεύτερο γκολ στο 13ο λεπτό, το οποίο όμως δεν μέτρησε! Ο Γκενάκος νίκησε με πλασέ από θέση τετ α τετ τον Πετράκη, ωστόσο μετά από συνομιλία του διαιτητή Καπίρη με τον πρώτο βοηθό Γεωργίου το γκολ ακυρώθηκε, επειδή υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο και δεύτερη μπάλα. Οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο 31ο λεπτό με σουτ του Λαγού (2-1) και, έκτοτε, το έργο τους έγινε σαφώς πιο εύκολο. Στο 53ο λεπτό ο Οκσίσογλου σημείωσε το 3-1 με σουτ, αξιοποιώντας κλέψιμο και πάσα του Ηλιόπουλου, ενώ στο 76' ο Αθανασάκης με πλασέ σημείωσε δεύτερο προσωπικό γκολ και διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Διαιτητές: Καπίρης, Γεωργίου-Γιαννόπουλος

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤ. (Γιώργος Μαχειμάρης): Πετράκης, Διονυσόπουλος, Νίτσογλου, Καπελάκης, Αναγνωστόπουλος, Γιαταγανάκης, Οκσίσογλου, Κορδάς, Ηλιόπουλος (54' Μαρκαντωνάτος), Λαγός (82' Καραγεώργος), Αθανασάκης

ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ (Νίκος Λιβαθινός): Κουλόλι, Κεφαλάς, Δ. Μαρκάκης (84' Ντρούγκας), Καλαβρυτινός, Κασνέτση, Βλάχος, Σταμπουλής, Χατζής (84' Κατσαρός), Γκενάκος, Καραμουσλής (46' Ζ. Μαρκάκης), Μπορτσέφσκι (66' Φεϊζίδης).

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35