social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πέρασε με τεσσάρα από την Χωράφα η Νέα Ιωνία

Πέρασε με τεσσάρα από την Χωράφα η Νέα Ιωνία

Πιο δύσκολα απ' όσο αποτυπώνει το τελικό 1-4 επικράτησε η Νέα Ιωνία του Άγιου Ιερόθεου και παρέμεινε προσωρινά μόνη πρώτη στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ.

Ο προσφυγικός σύλλογος εάν εξαιρεθεί ένα τέταρτο στο β' μέρος ήταν καλύτερος αφού πέρα από τα τέσσερα γκολ είχε και άλλες καλές στιγμές για να σκοράρει.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν στο 15 με σουτ του Κωνσταντίνου, ενώ λίγο νωρίτερα ο Μακρής είχε δοκάρι.

Στο 51' ο Άγιος Ιερόθεος ισοφάρισε με πλασέ του Ντεμπά μετά από λάθος του Αλέμη.

Στο 62' αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη από τον διαιτητή Τσατσουλη οι Μονεμβασίτης (Άγιος Ιερόθεος) και Μακρής (Νέα Ιωνία), για να έρθει ο Κωνσταντίνου στο 63' και να κάνει με γυριστό σουτ το 1-2 πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς.

Στο 71' ο Φερναντίνιο με κεφαλιά ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 1-3, για να φτάσουμε στις καθυστερήσεις όπου ο Βασίλης Ραυτόπουλος με όμορφη ατομική ενέργεια και σουτ σε αντεπίθεση έγραψε το τελικό 1-4.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Θοδωρής Τρανος) Μπακοδήμος, Μονεμβασίτης, Μαρίνης Νταιφώτης, Καλιακούδας, Ντεμπα (86' Ρηγας), Σουλοβάρι (82' Μηλιώνης), Μπριστογιάννης, Νησαριωτης (86' Μαλλης), Γιαννοπουλος, Τουρτούλι (82' Ντιαγιε)

ΑΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ (Δημήτρης Παπασπύρου) Λευκόπουλος, Ραυτόπουλος Δ., Χατζηγεωργίου, Μπάστας (70' Μαρουσης), Αλέμης (82' Πετράς), Κωνσταντίνου, Φερναντινιο (86' Λημνιός), Αποστόλου (82' Ραυτόπουλος), Μακρης, Τζαμαι, Αντωνόπουλος (70'Πλατέλλας).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35