social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μεγάλο «διπλό» με Σινομάτι ο Άτλας Κυψέλης, 2-1 τον Κολωνό!

Μεγάλο «διπλό» με Σινομάτι ο Άτλας Κυψέλης, 2-1 τον Κολωνό!

Εντυπωσίασε με την ανατολή του 2024 ο Άτλας Κυψέλης, παίρνοντας σπουδαία νίκη σε δύσκολη έδρα και κόντρα σε αξιόλογο αντίπαλο!

Η ομάδα του Δ. Σλεποκούροβ επικράτησε με 2-1 του Κολωνού στο γήπεδο Ακαδ. Πλάτωνος, έχοντας ως κορυφαίο τον Σινομάτι που πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να έχουν προηγηθεί στο σκορ από το 16', όμως η μπάλα «τράνταξε» το δοκάρι στο εντυπωσιακό σουτ του Γκιόλα. Ο Σινομάτι άνοιξε το σκορ στο 57ο λεπτό με δεύτερη προσπάθεια και συγκεκριμένα με κοντινή κεφαλιά μετά από απόκρουση του γκολκίπερ Ροκανά σε πλασέ που επιχείρησε (0-1). Ο χαρισματικός επιθετικός «πάγωσε» για δεύτερη φορά τον Κολωνό στο 74', σημειώνοντας το 0-2 με πλασέ μετά από ασίστ του Α. Νάση. Το μόνο που μπόρεσαν να κάνουν ακολούθως οι γηπεδούχοι, ήταν να μειώσουν για το τελικό 1-2 με κεφαλιά του Λουφάκη στο 83'. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι από τον Κολωνό εκφράστηκαν σφοδρά παράπονα για τη διαιτησία του Τριανταφύλλου.

Διαιτητές: Τριανταφύλλου, Πρίντζιος-Σούλτης

ΚΟΛΩΝΟΣ (Γιώργος Ποδαράς): Ροκανάς, Δαρζέντας (50' Οντάτζης), Ρώσση (52' Ίμπρο), Μιράκα, Τζίλιος, Τζωρτζάτος (60' Ζέφι), Τοσούνι (46' Παππάς), Ράσα, Γκιόλας, Λουφάκης, Λογκάκης (60' Σκεύης)

ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ (Δημήτρης Σλεποκούροβ): Μάρκου, Κόστα, Αποστολάκης, Κοσμίδης, Μαρμαράς, Γκίκας (68' Στραβοκέφαλος), Κώης (82' Τσαλαβούτας), Λιβάνιος, Σινομάτι, Καβαλιέρης, Σ. Νάση (68' Α. Νάση)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35