social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σούπερ νίκη ο Αθηναϊκός 2-1 το Χαλάνδρι

Σούπερ νίκη ο Αθηναϊκός 2-1 το Χαλάνδρι

Tεράστια νίκη για τον Αθηναϊκό που επικράτησε με 2-1 το Χαλάνδρι που έκανε ό,τι μπορούσε για να χάσει σήμερα.

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΛΙΑΦΑ

Ο Αθηναϊκός στάθηκε τυχερός στο στην πρώτη ουσιαστικά φάση της αναμέτρησης. Ο Καραμάνος σέντραρε από τα αριστερά, ο Ντζαβίδας στην προσπάθεια του να διώξει, δεν υπολόγισε σωστά τα φάλτσα της μπάλας και τα τερτίπια του αέρα, με αποτέλεσμα να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Από εκεί και πέρα, οι πράσινοι του Χαλανδρίου είχαν την κατοχή της μπάλας, προσπάθησαν βάλουν την μπάλα κάτω να παίξουν ποδόσφαιρο, δεν κατάφεραν ωστόσο να ισοφαρίσουν. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ελέγξουν από την αρχή τον ρυθμό. Οι γηπεδούχοι, ωστόσο, ήταν αυτοί που βρήκαν πρώτοι γκολ. Στο 65' ο Κοντός σε φάση διαρκείας έγραψε το 2-0, εκμεταλλευόμενος, προηγουμένως, ένα σοβαρό λάθος στην άμυνα του Χαλανδρίου. Από εκεί και πέρα, το Χαλάνδρι μείωσε στο 72' με τον Χαραλάμπους. Εκεί που φαινόταν πως γυρίζει το μομέντουμ, λίγο αργότερα, στο 79', ο Μπράχος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη. Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι κοίταξαν να διαφυλάξουν το προβάδισμα, πράγμα που κατάφεραν μέχρι το φινάλε.
Διαιτητής ήταν ο Ψαρίδης με βοηθούς τους Γαλάνης και Καφρίτσας.
ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Στέργιος Μαστρογιάννης) Κιόρογλου, Ταρσαναλής, Καραμάνος, Αλι, Τσάκος, Κατσαούνος, Χαλούβας (60' Κοντος), Κατσούλας (74' Μανιάτης), Σέχι (86' Ντοβίνος), Λαιος (85' Θανόπουλος), Μουρελάτος.
ΑΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Σταύρος Τζαναβάρας) Σταμουλακάτος, Κορωναίος (62' Χαραλάμπους), Τζιάτζιος (81' Μιχελής), Ντζαβίδας, Τριανταφυλλίδης, Τζέλη, Πρίφτι (46' Κανελλόπουλος), Μπράχος, Σινομάι,, Κατσιούλης, Γκουτζιούπας (46' Τζέμαρης).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35