social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αρνήθηκαν να χάσουν Ορφέας Αιγάλεω και Τριφυλλιακός (2-2)

Αρνήθηκαν να χάσουν Ορφέας Αιγάλεω και Τριφυλλιακός (2-2)

Έπειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που έγινε στο ΔΑΚ Αιγάλεω, Ορφέας και Τριφυλλιακός έμειναν στο ισόπαλο 2-2 για τη 12η αγωνιστική στον 2ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ.

Εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης ήταν ο Βασίλης Σταύρου, ο οποίος πέτυχε δύο όμορφα γκολ και είχε δοκάρι στα τελευταία λεπτά για το χατ τρικ, που θα έδινε και τη νίκη στους γηπεδούχους!

Μόλις στο 4ο λεπτό ο νεαρός άσος βρήκε δίχτυα με σουτ από θέση εκτός περιοχής (1-0), με τους φιλοξενούμενους να αντιδρούν στο τελευταίο εικοσάλεπτο και να φέρνουν... τούμπα το παιχνίδι! Στο 71' ο Χάβος ισοφάρισε με γυριστό σουτ (1-1) και στο 77' ο Κατσαρός σούταρε, για να κοντράριε η μπάλα στο πόδι του Βουτσινά και να καταλήξει στην εστία της ομάδας του για το 1-2! Παρά την ψυχρολουσία, οι κόκκινοι κυνήγησαν την ισοφάριση και την πέτυχαν στο 93' με μακρινό σουτ του Σταύρου (2-2)! Μάλιστα, ο ίδιος παίκτης στο 96' εκτέλεσε φάουλ, αναγκάζοντας τον γκολκίπερ Βασιλειάδη σε δύσκολη απόκρουση με τη βοήθεια και του δοκαριού!

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 86' ο Τριφυλλιακός έπαιζε με παίκτη λιγότερο, αφού τραυματίστηκε ο Μαλέλι και αποχώρησε σε χρονικό σημείο όπου είχαν γίνει και οι τρεις επιτρεπόμενες διακοπές των φιλοξενούμενων για αλλαγές.

Διαιτητές: Ψαρίδης, Γκούντας-Καφρίτσας

ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓ. (Τέλης Πιστόλης): Μακρής, Σταύρου, Σακάκος, Μπελιάς, Βουτσινάς, Λουκάς, Φ. Αγγελακόπουλος, Βίλα, Κονγκίνη (77' Μαλισσόβας), Τσεσμελόγλου, Χαρίτος (85' Λάππας)

ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ (Γιώργος Κατσαρός): Βασιλειάδης, Τσιάτσιος (59' Κατσαρός), Αλικάι, Μαλέλι, Παρδάλης, Πανταζής, Χάβος, Χάνι, Γεωργίου, Σαντικάι (85' Παυλόπουλος), Βιτζηλαίος (73' Μακρής).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35