social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άγιος Θωμάς: Νέο πλάνο στα... σκαριά!

Άγιος Θωμάς: Νέο πλάνο στα... σκαριά!

Μπορεί στον Άγιο Θωμά η χρονιά -αγωνιστικά- να μην εξελίχθηκε όπως θα ήθελαν οι ιθύνοντες του συλλόγου με δεδομένο ότι η ομάδα δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό από την Α' στην Β' ΕΠΣΑ, ωστόσο, οι άνθρωποι της ομάδας κοιτάζουν και την επόμενη ημέρα.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με υψηλόβαθμα στελέχη των οράνιε, μας ενημέρωσαν ότι δεν υπάρχουν οικονομικά προβλήματα παρά τα δημοσιεύματα που υπήρξαν, ενώ, τόνισαν παράλληλα ότι θα γίνει ό,τι καλύτερο είναι δυνατόν προκειμένου ο σύλλογος να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του αξιοπρεπώς. Το πλάνο είναι να στηθεί μια ομάδα νεανική σε ηλικία με ποδοσφαιριστές που θα έχουν τη φιλοδοξία να ξεχωρίσουν με το ταλέντο τους βοηθώντας παράλληλα την ομάδα. Παράλληλα τονίζεται μέσα από την ομάδα οτι οι παίκτες που αποχωρούν έχουν τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης αφού αρκετοί εξ αυτών δεν συνδέονται με το νέο πλάνο που εκπονεί ο σύλλογος.

Υ.Γ. Το διοικητικό συμβούλιο του Αγιου Θωμά ευχαριστεί τους ποδοσφαιριστές Γιάννη Τζώρτζη, Νίκο Τσινιά και Πάρη Μαλαι για τη συνεργασία και τους εύχεται ό,τι καλύτερο. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35