social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Περίπατο» ο Χαραυγιακός, 5-0 τον Άτταλο

«Περίπατο» ο Χαραυγιακός, 5-0 τον Άτταλο

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες, όπως άλλωστε αναμενόταν, ο Χαραυγιακός προσπέρασε το εμπόδιο του Άτταλου Ν. Φιλαδέλφειας και παρέμεινε στην κορυφή του 1ο ομίλου στη Β' ΕΠΣΑ και στο +2 από τα Βριλήσσια.

Η ομάδα του Θ. Γεωργούλη επικράτησε με το ευρύ 5-0, έχοντας θέσει βάσεις επικράτησης από το πρώτο ημίχρονο. Στο 21ο λεπτό ο Χίλιος άνοιξε το σκορ με σουτ (1-0), στο 28' ο Γκούγκας μετέτρεψε σε γκολ πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος (2-0) και στο 35' ο έμπειρος φορ σκόραρε με σουτ για το 3-0. Η συνέχεια δόθηκε στο 67' όταν ο νεαρός Χάσι, ο οποίος πρόσθεσε άλλη μία εξαιρετική εμφάνιση στο ενεργητικό του, βρήκε δίχτυα με πλασάρισμα πάνω από τον γκολκίπερ μετά από ασίστ του Τσοντάκη (4-0), ενώ στο 83' ο Κουζέλης με πλασέ έπειτα από ασίστ του Πάσα, διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Διαιτητές: Τζίκας, Γεωργίου-Γιαννόπουλος
ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Θύμιος Γεωργούλης): Σταματόπουλος, Αναστασόπουλος, Χάσι (68' Πεσλής), Μουγιακάκος, Χίλιος, Τάφα, Δραμουντανής (68' Πάσα), Ζαχαρόπουλος (46' Καρκαλής), Γκούγκας (65' Ασβεστάς), Τσοντάκης, Βουρλούμης (46' Κουζέλης)
ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ: Κωστόπουλος, Κορλιές, Λιμάι, Φουσέκας (46' Γυφτάκης), Χριστοδουλάκης, Στάθας (74' Ασημακόπουλος), Τσουλάκος (46' Αμπαζάι), Σουλταμπαλόγλου, Μαρούσος (62' Δράκος), Τσιαπραΐλης, Αλιμπέρτης (37' Κασνέτσι).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35