social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με Μάκρα ο Διαγόρας Αιγάλεω, 1-0 το Γαλάτσι!

Με Μάκρα ο Διαγόρας Αιγάλεω, 1-0 το Γαλάτσι!

Είχαν τους λόγους τους οι άνθρωποι του Διαγόρα Αιγάλεω όταν αξιοποιούσαν τη δυνατότητα που προσφέρει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος για να εντάξουν στο δυναμικό τους έναν πρωταθλητή!

Στο ντεμπούτο του με τα πράσινα ο Λευτέρης Μάκρας... περιορίστηκε στις ασίστ στο επιβλητικό 5-0 κόντρα στην Ιεράπολη, όμως σήμερα (14/1) πέτυχε το παρθενικό του γκολ, το οποίο αποδείχθηκε και νικητήριο στην αναμέτρηση με το Γαλάτσι! Ο Διαγόρας πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο στο ΔΑΚ Αιγάλεω, με τον χαρισματικό φορ να δίνει τη λύση στο 79', σκοράροντας με κεφαλιά μετά από σέντρα του Φέκκα. Έτσι, η ομάδα του Β. Βόγλη παραμένει στην κορυφή της κατάταξης στον 3ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ και στο +3 από τον ΠΟ Ψυχικού. Θα πρέπει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι οι φιλοξενούμενοι αναγκάστηκαν να αγωνιστούν με αριθμητικό μειονέκτημα από το 59ο λεπτό λόγω αποβολής του Γεωργαντώνη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι ισορροπίες ανατράπηκαν σε εκείνο το σημείο, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε ο Διαγόρας για να φτάσει στο πολυπόθητο αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Τσατσούλης, Καφρίτσας-Λιαμπότης

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓ. (Βασίλης Βόγλης): Τελατινίδης, Ανδρονιώτης (46' Κολοβός), Μελής, Σκλαβενίτης, Τζαβάρας (72' Αγγελόπουλος), Ζήκος, Μπότης, Καμπεράι (61' Μπόζας), Μάκρας (83' Ντερτιλής), Μουράτης (72' Φέκκας), Δήμος

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ (Αλβέρτος Παπαδάκης): Θεοφανίδης, Μπατζελής, Μπάτσι (88' Τσαπατώρης), Ζαγκουντίνος, Μπαϊράμι, Ντούνης, Θεοδωρακάτος (72' Δουδουμόπουλος), Νταβαρίνος, Γιαννόπουλος (72' Τουλούμης), Γεωργαντώνης, Τσέπας.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35