social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Διπλό πεντάδας για τον Ολυμπιακό Λιοσίων, 0-2 την Αθηναϊδα!

Διπλό πεντάδας για τον Ολυμπιακό Λιοσίων, 0-2 την Αθηναϊδα!

Μεγάλη νίκη για τον Ολυμπιακό Λιοσίων που επικράτησε με 0-2 της Αθηναϊδας στην Κυψέλη, έφτασε τους 26 βαθμούς και πλέον βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.

Το γκολ στου Κούστα στο 48' και του Τσάτσα στο 76' αρκούσαν ώστε οι ερυθρόλευκοι να πάρουν τη νίκη.Χωρίς μεγάλες ευκαιρίες κύλησε το πρώτο ημίχρονο. Οι δύο ομάδες σούταραν αρκετά από μέσες και μακρινές αποστάσεις, κυρίως λόγω των διαστάσεων του γηπέδου. Καμιά από τις προσπάθειες δεν ανησύχησε τους δύο πορτιέρε. Στο 18' υπήρχαν χαλαρές αντιδράσεις από τους γηπεδούχους για χέρι εντός περιοχής όμως ο διαιτητής υπέδειξε τη συνέχεια του αγώνα.

Καλύτερος ο ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Ολυμπιακό να μπαίνει αποφασιστικά στον αγωνιστικό χώρο και να ανοίγει το σκορ στο 48' με άπιαστη κεφαλιά του Κούστα.  Λίγο αργότερα, η Αθηναΐδα μπορούσε να ισοφαρίσει, ωστόσο ο κίπερ των ερυθρόλευκων, Ανδρεοσόπουλος, είπε όχι σε κοντινή κεφαλιά του Πανάκη. Λίγα λεπτά αργότερα, και συγκεκριμένα στο 61', ο Βάρρας δεν μπόρεσε να σημαδέψει εστία από κοντινή απόσταση. Όσο περνούσε η ώρα, η ομάδα του Θανάση Βάλσαμου κέρδιζε έδαφος, ενώ στο 74' κλειδωσε το ματς με τέρμα του Τσάτσα. Η Αθηναΐδα είχε δοκάρι και στο 2' των καθυστερήσεων με σουτ του Ντιντιφά.

ΑΘΗΝΑΪΔΑ (Στάθης Πανακούλιας) Γκιμούλης, Λούλο (70' ), Θεοδοσίου, Δροσης, Βελέντζας, Βαρρας, Ντιντιφας, Μαυρομματάκης, Πανάκης, Φιλος (70' Βαγγελής), Γκρέμι (61' Κοντής).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ (Θανάσης Βάλσαμος) Ανδρεοσόπουλος, Ρωιμπας (46' Παναγιωτίδης), Ζερβας (70' Λουβερδής), Μπιμάι, Βασιλάκος, Κλουβάτος, Λευκαδίδης (46' Λαμπρόπουλος), Νικολι (85' Μανουσάκης), Κουστας (89' Καλκανάκος), Τσατσα, Ριζος.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35