social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ισοπαλία για Διανα Ηλιούπολης και Νέα Ιωνια

Ισοπαλία για Διανα Ηλιούπολης και Νέα Ιωνια

Το μεγάλο ντέρμπι του 1ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ δεν ανέδειξε νικητή αφού Διάνα και Νέα Ιωνία έμειναν στο 0-0 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Στο 2' ο Τζαμάι σούταρε μέσα από την περιοχή όμως ο Δάρρας την τελευταία στιγμή σταμάτησε τον ποδοσφαιριστή της Νέας Ιωνίας.

Στο 19' η κεφαλιά του Πανίδη βρήκε σε αμυντικό της Νέας Ιωνίας και κατέληξε κόρνερ. Στο 40' ο Φάρος είδε τον Νταϊφώτη να τον σταματάει, ενώ στο 43' η κεφαλιά του Μιχάλη Παπαδόπουλου μετά τη σέντρα του Φρατζέσκου πέρασε άουτ.

Στο 50' ο Παπατζίμας έκανε το σουτ με τη μπάλα να φεύγει άουτ, ενώ στο 51' ο Καλογερής έκανε το φάουλ με τον Τζίνα να διώχνει με γροθιές.

Όσο περνούσαν τα λεπτα στο β' ημίχρονο η Νέα Ιωνία ανέβασε στροφές και απείλησε στο 61' όταν ο Τζίνας έδιωξε. Στο 76' ο Μιχάλης Παπαδόπουλος έκανε την κεφαλιά μετά τη σέντρα του Γερόλυμο στην σπουδαιότερη φάση του αγώνας όμως ο Τζίνας απέκρουσε.

Στα τελευταία λεπτά η Διάνα πίεσε χωρίς όμως να δημιουργήσει απειλητική κατάσταση μπροστά από την εστία του Παπουτσή.

Μέτρια η διαιτησία του Στεργιώτη.

ΔΙΑΝΑ (Γιάννης Κουσάνας) Τζίνας, Πανιδης (81' Ασωνίτης), Δάρρας, Νικολι, Μπαρδάκης, Χαλος, Κατσιανης (65' Ζώης), Καζάκος, Παπατζίμας, Φάρος (58' λ.τρ. Ευθυμίου (81' Φωστέρης), Ποντικάκος.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Μάκης Παπαδόπουλος) Παπουτσής, Φρατζέσκος, Γερόλυμος, Νταϊφώτης Μπάστας, Παπαδόπουλος Κ., Τζαμάι (59' Ντιρμίσι), Κούντου (88' Αγγέλης), Παπαδόπουλος Μ. (88' Μπέτσας), Καλογερής (77' Αντωνόπουλος), Αδαμόπουλος (59' Κομνηνός).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35