social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Εύκολα η Νέα Ιωνια 2-0 τον ΓΣ Καισαριανής

Εύκολα η Νέα Ιωνια 2-0 τον ΓΣ Καισαριανής

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Νέα Ιωνία που επικράτησε με 2-0 του ΓΣ Καισαριανης στο πλαισιο της 1ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου.

Στο α μέρος ο ΓΣ Καισαριανής ξεκίνησε καλύτερα στο πρώτο εικοσάλεπτο έχοντας δοκάρι στο 9' με τον Κασάπη μετά από σέντρα του Νίκου από κλέψιμο που έγινε.

Στο 19' οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Αδαμόπουλου, όμως ο διαιτητής Κατοίκος υπέδειξε την παράβαση εκτός περιοχής.

Στο 20' ο Ντιρμίσι με φάουλ σημάδεψε το δοκάρι του Ντόνι, με τον Ούτσικα στο 34' να βλέπει τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να απομακρύνει εντυπωσιακά την κεφαλιά του μετά τη σέντρα του Γερόλυμου. Στο 44' ο Ούτσικας έκανε την προβολή μετά το φάουλ του Γερόλυμου με τη μπάλα να φεύγει μόλις άουτ. Στο β μέρος η Νέα Ιωνία κυριάρχησε και θα μπορούσε να είχε βρει περισσότερες φορές το δρόμο προς τα δίχτυα εάν ο ΓΣ Καισαριανής δεν είχε σε καλή ημέρα τον τερματοφύλακα, Παναγιώτη Ντόνι. Στο 47' ο Μιχάλης Παπαδόπουλος με κεφαλιά μετά από κόρνερ είδε τη μπάλα να καταλήγει στον Ντόνι που έδιωξε εντσικτωδώς. Στο 48' ο Ντιρμίσι βρήκε στην πλάτη της άμυνας τον Κομνηνο που έκανε το σουτ με τον Ντόνι να απομακρύνει και πάλι σε κόρνερ. Στο 54' ο Κομνηνός έκανε την ατομική ενέργεια και το σουτ με τη μπάλα να φεύγει άουτ, ενώ στο 55' λύθηκε ο γόρδιος δεσμός. Ο Ντιρμίσι έκανε το σουτ η μπάλα τράνταξε το δοκάρι με την μπάλα να καταλήγει στον Κώστα Παπαδόπουλο ο οποίος με δεύτερο σουτ έστειλε τη μπάλα στο δεξί 'Γ' του ανίκητου μέχρι τότε Ντόνι για το 1-0. Στο 62' ο Παπαδόπουλος έκανε το φάουλ, η μπάλα κατέληξε στα σώματα και ο Κούντου με σουτ έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ. Στο 81' η Νέα Ιωνία έβαλε τέλος στα... όνειρα των φιλοξενούμενων για θετικό αποτέλεσμα αφού ο κορυφαίος του γηπέδου, Ντιρμίσι με ατομική ενέργεια και πάσα βρήκε τον Αδαμόπουλο που δεν δυσκολεύτηκε σε κενή εστία να κάνει το 2-0.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Μάκης Παπαδόπουλος) Παπουτσής, Αδαμόπουλος (89' Τζαμάι), Γερόλυμος, Μπάστας, Νταϊφώτης, Κουντου, Κομνηνος (74' Φρατζέκος), Παπαδοπουλος Κ. (89' Χρονοπουλος), Παπαδόπουλος Μ., Ντιρμιση (86' Αγγελης), Ουτσικας (74' Πετράς).

ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ (Μαρίνος Πολυμερης) Ντόνι, Τζίτζης, Μαρίνης, Αίβάζης, Γιαννουλακης, Σουλκο (71' Πεμάι), Νικου (71' Πλακάλι), Πατεριτσας, Γεωργιου (56' Γκλεζάκος), Μιράκα (56' Αγκολι), Κασαπης (56' Μακαρονας).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35