social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δυσκολεύτηκε αλλά πέρασε ο Υμηττός από το Περιστέρι, 3-1 την Άμιλλα

Δυσκολεύτηκε αλλά πέρασε ο Υμηττός από το Περιστέρι, 3-1 την Άμιλλα

Πιο δύσκολη από ό,τι ίσως κάποιοι θα περίμεναν, αποδείχθηκε η αποστολή του Υμηττού για τη 15η αγωνιστική στο Πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ.

Η ομάδα του Θ. Παύλοβιτς έκαμψε στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης στο στάδιο της Χωράφας την αντίσταση της ουραγού Άμιλλας, επικρατώντας τελικά με 3-1. Στο 20ο λεπτό ο Α. Παπαζαφείρης είχε δοκάρι με φάουλ, όμως στο 42' δεν λάθεψε στο σουτ που επιχείρησε και έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι «απάντησαν» στο 56' και ισοφάρισαν σε 1-1 με πέναλτι του Χρονόπουλου, όμως με τον ίδιο τρόπο οι φιλοξενούμενοι πήραν ξανά το προβάδισμα στο 77', με τον Καββαδία να κερδίζει την παράβαση και τον Α. Παπαζαφείρη να τη μετουσιώνει (1-2). Στο 86' ο Τσιρίκος βρήκε δίχτυα με σουτ για το τελικό 1-3.

Διαιτητές: Γκέτσος, Νάτσιος-Σπυρόπουλος

ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤ. (Κώστας Σώκος): Κανελλόπουλος, Γκούμας (89' Νίνης), Σώκος, Κατσίμπουλας, Πρίντζιος, Ράλλης (89' Γκόγκας), Κλαδής, Κουτσοκώστας, Δημητριάδης (66' Χότζα), Καλόγηρος, Χρονόπουλος

ΥΜΗΤΤΟΣ (Θανάσης Παύλοβιτς): Κατσιγιάννης, Γ. Πετρόπουλος, Ε. Παπαζαφείρης, Μοροσάνου, Κίλιας, Διακονής (46' λ.τρ. Κακούρης), Γ. Ασράμ (65' Ι. Ασράμ), Α. Παπαζαφείρης, Μανούσος (79' Τσιρίκος), Καββαδίας (85' Ουκάι), Μασκλαβάνος (65' Τσιούτακ).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35