social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έσπασε το... ρόδι με ανατροπή ο ΑΟ Ιλίου, 2-1 την Ελευθερούπολη

Έσπασε το... ρόδι με ανατροπή ο ΑΟ Ιλίου, 2-1 την Ελευθερούπολη

Έστω και καθυστερημένα, ο ΑΟ Ιλίου σημείωσε την πρώτη του νίκη για το 2024, κλείνοντας έτσι μία «παρένθεση» που είχε ανοίξει με ανεπιτυχή αποτελέσματα στις προηγούμενες τρεις αγωνιστικές.

Με περίσσια ψυχικά αποθέματα και ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Α. Νάστου επικράτησε με 2-1 της Ελευθερούπολης στο δημοτικό στάδιο Ν. Ιωνίας, πλησιάζοντας με αυτό τον τρόπο στους πέντε βαθμούς από την κορυφή.

Με την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (45') ο Παππάς άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με σουτ (1-0), όμως στο δεύτερο μέρος όλα άλλαξαν! Στο 69' ο Σπαγής ευστόχησε σε πέναλτι για το 1-1, στο 75' ο Τζώρτζης «σημάδεψε» δοκάρι και στο 89' ο Ελεύθερος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Διαιτητές: Σύψας, Μαλανδράκης-Παπαγεωργίου

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ (Παναγιώτης Μαρκόπουλος): Κολονέλος, Καρυπίδης, Χαλκιαδάκης, Ψυλλάκης, Φλώρος, Λέκκας, Γκιτάκος (65' Καταβάτης), Καντελμίδης, Μπονγκουέ (84' Μεσάκου), Σερδενές (90' Παντελαίος), Παππάς

ΑΟ ΙΛΙΟΥ (Ανδρέας Νάστος): Αδαμόπουλος, Κιτσώνης, Σπίρι, Δαούτης, Παπαδημητρίου, Σπαγής, Ελεύθερος (90' Ασφής), Μαρκάκης, Φούρλας, Λερούτσος (62' Τζώρτζης), Τάμπας.

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35