social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Ντοπιέτα» Τζώρτζη, 2-0 το Περιστέρι ο Πανερυθραϊκός!

«Ντοπιέτα» Τζώρτζη, 2-0 το Περιστέρι ο Πανερυθραϊκός!

Μέσα σε… 16’ ο Πανερυθραϊκός έφθασε στο 2-0 και επικράτησε του ΑΟ Περιστερίου στο «Φώτης Βαρδαξής».

Είναι, μόλις, η δεύτερη νίκη στην Ερυθραία και το έκτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς ήττα για την ομάδα του Γιάννη Δημητρίου που ανέβηκε στους 21 βαθμούς (13η θέση), ενώ το «συγκρότημα» του Σάκη Σάσσαλου παραμένει ένατο με 26 πόντους. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Γιάννης Τζώρτζης, παράπονα από τους Περιστεριώτες για οφσάιντ στο 2-0 και πολλά χειροκροτήματα για το fair play που έκαναν σε δυο περιπτώσεις στο δεύτερο ημίχρονο, παρ’ ότι έψαχναν γκολ-μείωσης!

 

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

 

Στην πρώτη καλή ευκαιρία οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0 έπειτα από όμορφη κίνηση του Αχαρονιάν και τον αλτρουισμό του Βαλλιάνου να δώσει έτοιμο γκολ στον Τζώρτζη σε κενή εστία, με τον Ξυδιά και την άμυνα του Ομίλου να μην έχουν αντίδραση. Στο 16’ ο Απειρανθίτης γέμισε από την άμυνα και ο Τζώρτζης κινήθηκε στην πλάτη του Μπούζα για να γράψει το 2-0 με όμορφη ψιλοκρεμαστή κεφαλιά, όμως ο Σάκης Σάσσαλος και ο αρχηγός του που ήταν στη φάση φώναξαν έντονα προς τον επόπτη Σταυρόγλου και τον διαιτητή Νικολάου για «καθαρό οφσάιντ». Κάπου εκεί είχαμε… game over, παρά τις σημαντικές στιγμές του Ριζβάνι στο 54’ και το 71’ να φθάνει μια… ανάσα από την επιστροφή στο ματς.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Νικολάου Σ., Νιδριώτης Μ. - Σταυρόγλου Δ.

 

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Γιάννης Δημητρίου): Μολφέσης, Σουμελίδης, Πλατσατούρας (89’ λ.τρ. Παπαθανασίου), Λώλος, Μουμούρης, Βαλλιάνος, Λουκάς, Απειρανθίτης, Φραγκάκης (63’ Αραμπαντζής), Τζώρτζης (71’ Μπαλής), Αχαρονιάν.

 

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Σάκης Σάσσαλος): Ξυδιάς, Δρουγουνάκης, Λαγός, Μπούζας, Χαραλαμπόπουλος (66’ Τατίογλου), Κωτσοβός, Μιράκας (46’ Βαγγέλης), Δημητρίου (83’ Κωνσταντινίδης), Μιχάλης, Ριζβάνι, Γεωργακόπουλος


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35