social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έκανε δικό του το ντέρμπι ο Χολαργός, 2-1 τον Κένταυρο στα Βριλήσσια

Έκανε δικό του το ντέρμπι ο Χολαργός, 2-1 τον Κένταυρο στα Βριλήσσια

Το τριπλό σφύριγμα του διαιτητή Καπίρη στο γήπεδο Βριλησσίων βρήκε τον Χολαργό να παίρνει τους βαθμούς της νίκης απέναντι στον Κένταυρο (1-2).

Το τελικό αποτέλεσμα, ωστόσο, δεν ήταν τίποτε άλλο από την απεικόνιση της επιτυχίας με την οποία η ομάδα του Σ. Βενάκη προσέγγισε την αναμέτρησή της με μία από τις πλέον ποιοτικές ομάδες της Α' Κατηγορίας. Οι φιλοξενούμενοι ήταν άριστα στημένοι στον αγωνιστικό χώρο, περιόρισαν τα ατού του αντιπάλου, έφεραν το ματς στα μέτρα τους και πήραν μία νίκη, που δείχνει πως ο Χολαργό ήταν αλλά και συνεχίζει να είναι μία ομάδα που γνωρίζει από δύσκολα ματς. Πέτυχαν έτσι δεύτερο συνεχόμενο «τρίποντο», εν πλήρει αντιθέσει με τον Κένταυρο που γνώρισε δεύτερη σερί ήττα.

Στο πρώτο μέρος έγινε ένα μοιρασμένο παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία αλλά να δυσκολεύονται να μπουν στην αντίπαλη περιοχή με αξιώσεις. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι κινήθηκαν σε υψηλά επίπεδα πειθαρχίας στα μετόπισθεν και έδειχαν να περιμένουν τη στιγμή τους, που τελικά... φάνηκε στο 32'. Οι παίκτες του Χολαργού πίεσαν ψηλά, έκλεψαν την μπάλα και ο Φωστέρης με πλασέ νίκησε τον Μαρκή για το 0-1!

Στο δεύτερο ημίχρονο οι κυανοκίτρινοι έδειξαν σαφή διάθεση να φέρουν στο άλλο μισό του γηπέδου το παιχνίδι, όμως σε μία ανύποπτη στιγμή, στο 62', έπιασαν στον... ύπνο την αντίπαλη άμυνα και ο Κομνηνός με «σίγουρο» πλασέ από πλάγια θέση σημείωσε το 0-2! Ο Κένταυρος ευτύχησε να μπει στο ματς χωρίς να περάσει πολλή ώρα. Ήταν το 67ο λεπτό όταν ο Αλεξανδράκης ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Ζιάμπρα και ο Καπίρης έδειξε την άσπρη βούλα. Ένα λεπτό μετά (68') ο Γεωργουδάκης εκτέλεσε με ψυχραιμία και μείωσε σε 1-2. Έκτοτε ο Χολαργός στόχευε να «παγώνει» τον ρυθμό, να «βραχυκυκλώνει» την ανάπτυξη του Κενταύρου και να μην του επιτρέπει να φέρνει την μπάλα στην περιοχή του Παπαγεωργίου. Πέτυχε τον σκοπό του σε πολύ υψηλό ποσοστό, δεν απειλήθηκε σημαντικά και στο τέλος πανηγύρισε μία νίκη για την οποία δούλεψε πολύ.

Διαιτητές: Καπίρης, Γκούντας-Καμπιώτης

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛ. (Κώστας Ρούπτσος): Μαρκής, Σαχσανίδης, Χαλκιόπουλος (46' Γιαννακού), Κουτσογκίλας (22' λ.τρ. Μανίκας), Μπουρής, Καβαλάρης (77' Δήμος), Γεωργουδάκης, Κερασίδης (62' Λιαπίδης), Τσαντίλας (46' Κεραμάς), Νιτσάκης, Αλεξανδράκης

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Σήφης Βενάκης): Παπαγεωργίου, Τσάγκαρης, Ζιάμπρας, Γαλανόπουλος, Βλασσόπουλος, Μπαλαχτσής, Πατερίτσας, Άνχελ, Χατζής (56' Κομνηνός (79' λ.τρ. Μακρής)), Φωστέρης, Τσιαντής (68' Ζαφείρης).

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35