social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σπουδαίο διπλό για την Δάφνη Παλαιου Φαληρου, 0-3 τον Χαραυγιακο

Σπουδαίο διπλό για την Δάφνη Παλαιου Φαληρου, 0-3 τον Χαραυγιακο

Με ένα σπουδαίο αποτέλεσμα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου που επιβλήθηκε με 0-3 του Χαραυγιακού και πήρε ψυχολογικό αβαντάζ ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο Χαραυγιακός που δεν είχε τον προπονητή του, Βαγγέλη Γαλάνη στην άκρη του πάγκου (παρακολούθησε το ματς από την κερκίδα αφού δεν είχαν κατατεθεί τα απαραίτητα εγγραφα στην ΕΠΣΑ) δεν ξεκίνησε καλά αφού γνώρισε την ήττα στην πρεμιέρα.

Στο 58' ο Χοτζάι έκανε το 0-1, με τον Λιοση στο 61' να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 80' ο Χρήστου είχε την ευκαιρία με πέναλτι να μειώσει σε 1-2 όμως ο Μπότος απέκρουσε. Στις καθυστερήσεις ο Κωνσταντινιδης έκανε το 0-3 βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα.

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Βαγγέλης Γαλάνης) Ζαγαρέλος, Αναστασίου, Ξενάκης, Τσάκος (77' Παραπονιαρης), Παρασκευας, Τουγουντζογλου, Δραμουντανης (77' Δημητρόπουλος), Μπατσι (55' Γκικας), Μπουρντενης, Σαλαπάτας (55 Ρεσουλι), Χρήστου

ΔΑΦΝΗ (Γιαννης Ντάκουρης) Μποτος, Ιωαννιδης, Πάλλας, Ξύδης, Χριστοπουλος, Λιόσης (89' Βλασσερός), Χοτζαι (79' Καλαμάτας), Ραπτης, Βλαχάκης (75' Κωνσταντινιδης), Γιαννούλης, Τσουκαλας (89' Μαυρέλης). 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35