social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Ανάσα» για Ελευθερούπολη, «ζημιά» για Κηπούπολη (2-0)

«Ανάσα» για Ελευθερούπολη, «ζημιά» για Κηπούπολη (2-0)

Εκ διαμέτρου αντίθετα ήταν τα συναισθήματα στο δημοτικό στάδιο Ν. Ιωνίας μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στην Ελευθερούπολη και την Κηπούπολη για την 26η αγωνιστική.

Χαρά και ανακούφιση στις τάξεις των γηπεδούχων για τη νίκη «ανάσα» με 2-0, πικρία και προβληματισμός σε εκείνες των φιλοξενούμενων, που δέχθηκαν νέο πλήγμα και βλέπουν το έργο τους για άνοδο να δυσκολεύει!

Με πείσμα από την ήττα σοκ της περασμένης αγωνιστικής από τον Ιπποκράτη, οι κιτρινόμαυροι πήραν το προβάδισμα στο 20ο λεπτό με κεφαλιά του Μπονγκουέ (1-0), ενώ στο 65' ο Χούσος αξιοποίησε πάσα του Παπακοσμά και με πλασέ σημείωσε το τελικό 2-0. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο, καθώς στο 85ο λεπτό αποβλήθηκαν απευθείας με κόκκινη κάρτα ο Χούσος από πλευράς Ελευθερούπολης και ο Νένδος από εκείνη της Κηπούπολης.

Διαιτητές: Τσατσούλης, Λιαμπότης-Σούλτης

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ (Παναγιώτης Μαρκόπουλος): Κολονέλος, Σωτηρίου (80' Φλώρος), Γκιτάκος (46' Παπακοσμάς), Ψειλάκης, Μετσάκου (85' Καντελμίδης), Τραϊκόπουλος, Καρυπίδης, Χαλκιαδάκης, Μπονγκουέ (93' Γεωργίου), Σερδενές, Χούσος

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ (Χρήστος Παλλίδης): Κυπαρίδης, Μπίσκος (70' Καλαμοτουσάκης), Πανίδης, Αθανσόπουλος (70' Χαϊδάς), Σαββουλίδης, Κούτρης, Τζαρέλλας, Καλέμης, Ηλιόπουλος (63' Λουκάκης), Νένδος, Μάζης.

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35