social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μοιρασιά για Ηρακλή Περιστερίου και Πανιώνιο Καισαριανής

Μοιρασιά για Ηρακλή Περιστερίου και Πανιώνιο Καισαριανής

Στο 1-1 έμειναν Ηρακλής Περιστερίου και Πανιώνιος Καισαριανής για την Β' ΕΠΣΑ. 

Στο 10' ο Αποστόλης Χατζηστεφάνου με λόμπα μετά από πάσα στην πλάτη της άμυνας έκανε το 0-1, με τον Ευτύχη Σάσσαλο 3' αργότερα να βρίσκει δίχτυα με κεφαλιά μετά από φάουλ όμως ο β' βοηθός υπέδειξε οφσάιντ.

Στη συνέχεια του αγώνα ο Ηρακλής είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς να καταφέρει να απειλήσει.

Αντιθετα ο Πανιώνιος Καισαριανής είχε δυο καλές στιγμές στο 33' και στο 34' όμως αρχικά το σουτ του Άγγελου Χατζηστεφάνου πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 34' το σουτ του αδερφού του Τόλη Χατζηστεφάνου σταμάτησε στον Καλαμάρη που με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε.

Στην επανάληψη ο Ηρακλής Περιστερίου ήταν ανώτερος μέχρι το 80' και ισοφάρισε στο 56' όταν ο Μήτας μετά από πάσα του Βαρδαραμάτο με πλασέ νίκησε τον Αλευρή για το 1-1.

Στο 60' ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ του Αποστόλη Χατζηστεφάνου, με τον Ηρακλή να έχει κλείσει στα καρέ τον Πανιώνιο χωρίς να καταφέρει να σκοράρει. Στο 74' ο Πουρίκη έκανε το γύρισμα όμως ο Αλευρής έδιωξε το σουτ του Βαρδαραμάτου, ενώ στο 76' ο Νίκος Μήττρος έκανε το σουτ όμως η μπάλα κατέληξε στα σώματα. 

Στην τελευταία φάση για τον Ηρακλή στο 80' ο Ευτύχης Σασσσαλος έκανε σέντρα-αλφάδι όμως η κεφαλιά του Πουρίκη βρήκε σε ετοιμότητα τον Αλευρή που έδιωξε και πάλι. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Πανιώνιος ανέβασε αφού ο Ηρακλής ρίσκαρε για να πετύχε το γκολ της νίκης, με τους κυανέρυθρους να χάνουν δυο μεγάλες ευκαιρίες από την μεγάλη περιοχή, αρχικά με τον Διονυσόπουλο στο 84' και εν συνεχεία με τον Αϊβάζη στο 87'. 

Διαιτητής ήταν ο Γκαϊτατζής με βοηθούς τους Μεντζελόπουλου και Χ. Γεωργίου.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Σταύρος Ηλιόπουλος) Καλαμάρης, Θεοδωρακόπουλος (46' Βασιλείου), Νίκος (73' Πετρακάκος), Μήτρος Π., Σάσσαλος Ε, Σάσσαλος Α., Σοροβίγκας, Μήτρος Ν. (84' Μαγκίτσας), Νιτας, Βαρδαραμάτος, Πουρίκη.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Αντώνης Κουφογιαννάκης) Αλευρής, Πεμάι, Μελιγός, Απέργης (70' λ.τρ. Μπαρμπαλιάς), Αιβαζης, Διονυσόπουλος, Χατζηστεφάνου Απ. (93' Μούστα), Τσακλάνος, Ντόκος (77' Νομικός), Μουχαμέτι, Χατζηστεφάνου Αγγ. (70' Κατωπόδης)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35