social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Από το καλό στο καλύτερο ο Υμηττός, «διπλό» και στην Κυψέλη (2-3)!

Από το καλό στο καλύτερο ο Υμηττός, «διπλό» και στην Κυψέλη (2-3)!

Σε σταθερά ανοδική τροχιά βρίσκεται στον 2ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ ο Υμηττός και στέλνει μήνυμα σωτηρίας προς πάσα κατεύθυνση!

Η ομάδα του Θ. Παύλοβιτς πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη της, αυτή τη φορά στο γήπεδο της «Αλεπότρυπας» με 3-2 απέναντι στον Άτλαντα Κυψέλης. Μόλις στο 5ο λεπτό ο Α. Παπαζαφείρης άνοιξε το σκορ (0-1), ενώ στο 29' οι φιλοξενούμενοι απέκτησαν και αριθμητικό πλεονέκτημα έπειτα από αποβολή του Σ. Νάσι με απευθείας κόκκινη κάρτα. Στο 35' ο Α. Παπαζαφείρης εδραίωσε το προβάδισμα της ομάδας του (0-2), ενώ στο 49' ο Κόρμπης με χτύπημα πέναλτι έκανε το 0-3. Οι γηπεδούχοι δεν παράτησαν το ματς, αντιθέτως πάλεψαν για να μπουν στη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος. Μάλιστα, μείωσαν σε 2-3 με γκολ του Στραβοκέφαλου στο 55' και του Μαρμαρά στο 73'. Ωστόσο, η αντεπίθεσή τους δεν είχε συνέχεια. Στα αξιοσημείωτα, επίσης, και η αποβολή του Α. Νάσι στο 95ο λεπτό.

Διαιτητές: Γκαϊτατζής, Μπαζακούλας-Παγούνης

ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ (Δημήτρης Σλεποκούροβ): Κουντουράς, Λιβάνιος, Αποστολάκης (65' Τσιτσόπουλος), Κοσμίδης, Μαρμαράς, Τσαλαβούτας (52' Στραβοκέφαλος), Κώης, Κοκουάνου (65' Τελάι), Σ. Νάσι, Καβαλιέρης, Α. Νάσι.

ΥΜΗΤΤΟΣ (Θανάσης Παύλοβιτς): Βογιατζής, Βουτάς, Ε. Παπαζαφείρης, Μοροσάνου, Κίλιας (78' Αγγελής), Κακούρης (61' Πετρής), Μασκλαβάνος, Κόρμπης (78' Διακώνης), Καββαδίας (90' Μανούσος), Τσιρίκος (61' Κουφογιάννης), Α. Παπαζαφείρης.

(photo: abola.gr)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35