social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Σαπαλίδης οδηγεί τον Αστέρα στον τίτλο, 0-2 τον Χολαργό!

Ο Σαπαλίδης οδηγεί τον Αστέρα στον τίτλο, 0-2 τον Χολαργό!

Τίποτα πλέον δεν δείχνει ικανό να σταματήσει αυτή την ομάδα που ακούει στο όνομα Αστέρας Καισαριανής.

Όλοι οι συντελεστές θα πρέπει να αισθάνονται ικανοποιημένοι για το φετινό δημιούργημα τους, αφού και με την σημερινή (10/2) νίκη στο Χολαργό απέναντι στην ομώνυμη ομάδα, οι κόκκινοι μετρούν αντίστροφα για την κατάκτηση του τίτλου στον 1ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ.

Πραγματοποιώντας μια... κυνική εμφάνιση το συγκρότημα του Γιώργου Τσαμόπουλου επικράτησε με 0-2 των κυανόλευκων και διατήρησαν αυτό το +15 που τους φέρνει ακόμη πιο κοντά στο τίτλο αφού θεωρητικά σήμερα είχαν το πιο δύσκολο -εκτός έδρας- ματς μέχρι το τέλος της σεζόν.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Καισαριανιώτες σε ακόμη ένα ματς ήταν ο Σαπαλίδης που πέτυχε το 25ο τέρμα του δείχνοντας την κλάση του.

Το ματς δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας αφού οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν και εάν εξαιρεθεί το πρώτο τέταρτο του αγώνα και μια φάση του Άνχελ δεν βρήκαν αντίσταση από τον Χολαργό.

Στο 7' το φάουλ του Αχνελ βρήκε σε ετοιμότητα την αμυντική γραμμή του Αστέρα που απομάκρυνε.

Στο 15' έγινε το 0-1. Ο Ζέλο εκτέλεσε το φάουλ η μπάλα βρέθηκε στον Σαπαλίδη που δεν λάθεψε πετυχαίνοντας ακόμη ένα γκολ φέτος. Στο 17' το φάουλ του Άνχελ πέρασε άουτ, ενώ στο 20' ο Αστέρας έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Ζέλο με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ. Στο 15 ο Ανχελ είχε την ευκαιρία να ισοφαρίζει αφού βρέθηκε απέναντι από τον Μιχελή όμως το πλασέ του κατέληξε στον τερματοφύλακα του Μιχελή. Μέχρι το τέλος του α' μέρος δεν σημειώθηκε κάτι το αξιόλογο με το 0-1 να μένει μέχρι οι δυο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια. Στο 56' ο Χολαργός είχε καλή στιγμή με την κεφαλιά του Μπαλαχτσή να περνάει λίγο άουτ μετά το φάουλ του Άνχελ ενώ στο 70' η κεφαλιά του Παληγεώργου πέρασε μόλις άουτ μετά το κόρνερ του Ζέλο. Στο 91 ο Ψαραδέλης κέρδισε πέναλτι όταν ανατράπηκε μέσα από την περιοχή από αμυντικό του Χολαργού. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Σαπαλίδης που πέτυχε το 0-2 και έτσι το αποτέλεσμα του αγώνα διαμορφώθηκε.

Άριστη διαιτησία του Τσουκαλά που είχε βοηθούς τους Τσολακίδη και Βλατάκη.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Σήφης Βενάκης) Παπαγεωργιου, Τσάγκαρης, Ζιάμπρας (49' Μακρης), Γαλανόπουλος, Βλασσόπουλος, Μπαλαχτσής (79' Τσουμάνης), Πατερίτσας, Ανχελ, Χατζής (64' Κομνηνός), Φωστέρης, Τσιαντής (46' Τσιαντής).

ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιώργος Τσαμόπουλος) Μιχελής, Μαραγκουδάκης, Μουσταφίδης, Τσιμπριμάνης (46' Κάρδαρης), Χασιώτης, Ζέλο (79' Ψαραδέλης), Γεραγωτελλης, Λεβέντης, Ραχίμ, Σαπαλίδης (90+2' Σμυρνάκης), Θεοδώρου (46' Παληγεωργος)


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35