social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΑΟ Βύρων: Παραιτήθηκε ο Παπακώστας

ΑΟ Βύρων: Παραιτήθηκε ο Παπακώστας

Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Βύρωνα γνωστοποίησε ο Αργύρης Παπακώστας αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Ιεράπολη (1-2) για τη 17η αγωνιστική στον 3ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ.

Στη γραπτή δήλωσή του στο προφίλ του στο φέισμπουκ αναφέρει:

«Όταν μια ομάδα έχει κακή πορεία κι επειδή έχω μάθει να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου σήμερα δήλωσα τη παραίτηση μου απ' την ομάδα του ΑΟ Βύρωνα. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα απ' τη καρδιά μου την διοίκηση του ΑΟ Βύρωνα και τον πρόεδρο Γιώργο Δημάκη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε όλο αυτό το καιρό... Επίσης να ευχαριστήσω τους Γιώργο Τσαλαματά για τη βοήθεια του σε όλες τις προπονήσεις και τον Ηλία Σαραντόπουλο για όλη τη συνεργασία μας όλους αυτούς τους μήνες και τις ατελείωτες ώρες που ξοδέψαμε για το καλό της ομάδας....επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα απ' τη καρδιά μου τον Γιώργο Γιαρλέλη που έβαλε πλάτη σε όλους και όλα για να με φέρει και να με κρατήσει στην ομάδα για όσο διάστημα ήμουν.... Τελευταίους αφήνω τους ποδοσφαιριστές μου που περάσαμε ατελείωτες ώρες μέσα στη γήπεδο απ' τις 17 Αυγούστου που ξεκινήσαμε φτιάχνοντας μια ωραία παρέα που προσπαθούσε να παίξει σωστό ποδόσφαιρο και παρά τη δύσκολη θέση μας στη βαθμολογία έιστε 25 άτομα αρχές Φλεβάρη στην ομάδα. Και είμαι σίγουρος επειδή τη ποδοσφαιρική σας αξία δεν την αντικατοπτρίζει η βαθμολογική θέση στο τέλος εσείς θα χαμογελάσετε....

ΥΓ-Ξερω ότι μπορεί να στεναχώρησα κάποιους με την απόφαση μου αλλά το έκανα με γνώμονα το καλό της ομάδας... Και όπως λέμε μια φορά Βύρωνας, για πάντα Βύρωνας».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35