social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επιστροφή στις νίκες για τον Ηρακλή, 4-1 τον Ατταλο Νέας Φιλαδέλφειας

Επιστροφή στις νίκες για τον Ηρακλή, 4-1 τον Ατταλο Νέας Φιλαδέλφειας

Έπειτα από δυο ήττες σε Αργυρούπολη και Ηλιούπολη, ο Ηρακλής επικράτησε με 4-1 του Αττάλου Ν. Φιλαδέλφειας στο γήπεδο του Ηφαίστου και πλέον, αριθμεί 22 βαθμούς στην 8η θέση, ενώ το νεανικό συγκρότημα του Μανώλη Δουλγεράκη δεν έχει ακόμα πόντο στον 1ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ, όμως «βρήκε δίχτυα» για δεύτερη φορά φέτος, μετά την 14η αγωνιστική, συνεχίζοντας τη δουλειά ενόψει Γ’ ΕΠΣΑ…

 

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ

 

Πρωταγωνιστής ο Πουρίκη που άνοιξε το σκορ στο 35’ έπειτα από ασίστ του Βαρδαραμάτου και υπέγραψε το τελικό 4-1 στο 72’ ύστερα από γέμισμα του Καλαμάρη και τελική πάσα του Νίτα. Ο τελευταίος πέτυχε με σουτ το 2-0 στο 44’, όμως είδε τους επόπτη και διαιτητή να του ακυρώνουν γκολ για οφσάιντ στο 60’ και επιθετικό φάουλ στο 63’, αντίστοιχα. Ενδιάμεσα, στο 55’ ο Αιμίλιος Ζαφειράτος πέτυχε το 3-0 και δυο λεπτά αργότερα, οι «κυανέρυθροι» βρήκαν το γκολ της τιμής με προβολή του Ασημακόπουλου έπειτα από φάουλ.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μεντζελόπουλος Φ., Πρασσά Μ.-Λώνη Ε.

 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡ. (Σταύρος Ηλιόπουλος): Καλαμάρης (85’ Καρπαθάκης), Χρυσοχόος, Νίκος (60’ Χασιώτης), Ζάρκαλης, Μαρίνος, Βασιλείου, Ζαφειράτος Αιμ., Μήτρος Ν. (85’ Σάσσαλος Ε.), Νίτας (85’ Μαγκίτσας), Βαρδαραμάτος, Πουρίκη (77’ Πετρακάκος).

 

ΑΤΤΑΛΟΣ Ν.Φ. (Μανώλης Δουλγερέκης): Κωστόπουλος, Σουλταμπαλόγλου, Κορλιές (75’ Λιμάι), Σταθάς (60’ Κασνέτσι), Κουτσόπουλος, Ασημακόπουλος, Γκελμπέσης (75’ Χατζηδημητρίου), Φουσέκας (46’ Γυφτάκης), Τσουλάκος, Τσιαπραΐλης, Κόκας (46’ Μανούσος).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35