social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κολωνός: «Διαζύγιο» με Ποδαρά

Κολωνός: «Διαζύγιο» με Ποδαρά

To παιχνίδι με την Ελευθερούπολη (1-1) στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής ήταν το τελευταίο για τον Γιώργο Ποδαρά στην τεχνική ηγεσία του Κολωνού.

Η διοίκηση του συλλόγου έκανε γνωστή τη λύση της συνεργασίας μαζί του, μετά από επιθυμία του ίδιου λόγω διαφοράς φιλοσοφίας, όπως αναφέρεται στη σχετική, επίσημη ενημέρωση. Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Κολωνού ανακοινώνει πως μετά από εκτενή συζήτηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Προέδρου του Συλλόγου και του προπονητή της Ανδρικής ομάδας κ. Γιώργου Ποδάρα στην οποία συζητήθηκαν τρέχοντα λειτουργικά και αγωνιστικά θέματα που αφορούσαν την λειτουργία της Ανδρικής μας ομάδας και αφού ολοκληρώθηκε η συζήτηση, ο κ. Ποδαρας ανακοίνωσε την επιθυμία του να αποχωρήσει από την θέση του προπονητή λόγω διαφοράς φιλοσοφίας και μη ταύτισης απόψεων. Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου η παραίτηση έγινε αποδεκτή. Άπαντες στον Σύλλογο θελουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Ποδάρα για την εργατικότητα και την συνεισφορά του, το χρονικό διάστημα που διετέλεσε προπονητής στον Σύλλογο μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35