social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μείωσε τη διαφορά από την κορυφή ο Αττικός, 2-0 τον ΠΟΨ!

Μείωσε τη διαφορά από την κορυφή ο Αττικός, 2-0 τον ΠΟΨ!

Μείωσε τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Διαγόρα Αιγάλεω ο Αττικός που πήρε το ντέρμπι με τον ΠΟ Ψυχικού αφού επικράτησε με 2-0 και πλέον η διαφορά που τον χωρίζει από την κορυφή είναι 4 βαθμοί.

Το σημερινό (18/2) είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι, με τους παίκτες του Φώντα Καζακόπουλου να δείχνουν μεγάλη αυτοπεποίθηση και θέληση για την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Μετά το 0-0 του α' ημιχρονου οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι (χέρι εντός περιοχής) με τον Ρεστζοβ να βλέπει αρχικά τον Χρανιώτη να αποκρούει όμως στην επαναφορά ο ποδοσφαιριστής του Αττικού σκόραρε. Στο 71' ο Γκιόλας πέτυχε το 2-0 και κάπου εκεί τελείωσαν όλα. Διαιτητής ήταν ο Θώμογλου με βοηθούς τους Μητροφάνη και Κολλιάκο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΟΨ θεωρεί αυστηρή την απόφαση του διαιτητή να υποδείξει πέναλτι στο 55'. 

ΑΤΤΙΚΟΣ (Φώντας Καζακόπουλος) Κασσάρας, Σωτηρίου, Λίκα, Χιονας, Κοτούλιας, Πουλέρι (90' Πατέλης), Χέλμης, Ζευκιλής (63' Κορνελάτος), Γκιολας (73' Καλομοίρης), Ρεστζοβ (63' Κράμπης), Κοντόπουλος (46' Γεωργαντής)

ΠΟ ΨΥΧΙΚΟΥ (Βαγγελης Ιντζέκαρος) Χρανιώτης, Ηλιακίδης, Κούκος, Τσιρώνης, Τσίκος, Καραγιάννης, Γεντίκης (61' Ρίζος), Γραμμένος, Σπυριδάκης, Μαραβελάκης (72' Γκολεμης), Δάρες (82' Γιατράκος)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35