social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ωραίο θέαμα ανάμεσα σε Ρουφ και Ολυμπιακό Λιοσίων (3-3)

Ωραίο θέαμα ανάμεσα σε Ρουφ και Ολυμπιακό Λιοσίων (3-3)

Τυχεροί ήταν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο του Ρουφ εκεί που η ομώνυμη ομάδα έμεινε στο ισόπαλο 3-3 με τον Ολυμπιακό Λιοσίων σε ένα ματς θρίλερ.

Το ματς είχε δυο ανατροπές, ωραία θέαμα, δοκάρι, πέναλτι και γενικότερα όλα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα ντέρμπι κυρίως όταν αυτά αφορούν το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλά το ματς και είχαν καλή στιγμή στο 2' να προηγηθούν όμως το σουτ του Κουράφαλου βρήκε σε ετοιμότητα τον Φανουργιάκη. Στο 10' ο Ολυμπιακός Λιοσίων... απάντησε στις ευκαιρίες όταν ο Παναγιώτης έκανε τη σέντρα και ο Ρίζος την κεφαλιά όμως η μπάλα έφυγε παράλληλα άουτ. Στο 15' μετά από φάουλ ο Τσάτσα έπιασε την κεφαλια όμως ο Κουνάδης έκανε εντυπωσιακή επέμβαση και έδιωξε σε κόρνερ. Στο 20' ο Κουνάδης και πάλι είπε 'όχι στο φάουλ του Μπιμαι. Στο 22' ο Φανουργιάκης μπλόκαρε σταθερά το σουτ του ΚΟυράφαλου για να φτάσουμε στο 25' όπου ο Λευκαδίτης είχε καλή στιγμή για το 0-1 όμως το σουτ που επιχείρησε έφυγε λίγο άουτ.Στο 31' έγινε το 1-0 όταν η μπάλα έφτασε στον Παλάτσιο και ο τελευταίος με σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Η απάντηση για τους ερυθρόλευκους ήρθε στο 35' όταν ο Λευκαδίτης με πλασέ μετά από κάθετη πάσα του Γιαννακόπουλου έκανε το 1-1. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και στο 50' έκαναν το 1-2.

Μετά από λάθος στην άμυνα του ΠΑΟ Ρουφ ο Καλκανάκος 'τσίμπησε' τη μπάλα για το 1-2. Στο 55' ο Στατήρης έκανε την προβολή μετά το κόρνερ του Παλάτσιου όμως η μπάλα έφυγε λίγο άουτ για να φτάσουμε στο 59' όταν η Αούστρια κέρδισε πέναλτι μετά από χέρι του Μπιμάι στο κόρνερ του Παλάτσιου.

Ο Καλτσάς ανέλαβε την εσχάτη των ποινών για να ευστοχήσει κάνοντας το 2-2. Το τέρμα αυτό έδωσε ψυχολογία στο Ρουφ που στο 78' έφτασε κοντά στην ανατροπή όμως το σουτ του Κουράφαλου κατέληξε δοκάρι και άουτ. Σα να μην έφτανε αυτό ήρθε η φάση του 84' για να κάνει πιο δύσκολα τα πράγματα για τους γηπεδούχους. Ο Καμινιώτης με σέντρα... αλφάδι βρήκε τον Ρίζο ο οποίος με κεφαλιά μέσα από την περιοχή έκανε το 2-3 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Στο 90+3' έγινε το τελικό 3-3 όταν μετά από φάουλ η μπάλα έφτασε στο Μαρινάκη ο οποίος με σουτ έγραψε το τελικό 303. 

Διαιτητής ήταν ο Δημητρακόπουλος με βοηθούς τους Αραβίδη και Λιαμπότη. 

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Νίκος Παπαρούνης) Κουνάδης, Γεωργόπουλος (77' Νάσι), Τσουκαλάς Α., Μανέτας (85' Παλαντέσκου), Βουρνάζος, Καλτσάς (85' Αναστασίου), Τσουκαλάς Σ. (85' Σιμάκου), Καψής (54' Στατήρης), Παλάτσιος, Κουράφαλος, Γιακουμάκης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ (Θανάσης Βάλσαμος) Φανουργιάκης, Παναγιώτης, Ζέρβας (46' Λαμπρόπουλος), Μπιμάι, Βασιλάκος, Λευκαδίτης (46' Καμινιώτης), Γιαννακόπουλος (78' Κούστα), Γανωτής (78' Νίκολι), Καλκανάκος (85' Λουβερδής), Τσάτσα, Ρίζος.


Σχετικά άρθρα

Τέλος ο Τσοπανάκος από την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων

Φοίνικας Περιστερίου: Ψάχνοντας το... κουμπί της επανεκκίνησης

Αποστόλου στον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35