social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Διπλό» για σωτηρία ο Βύρωνας στο Ηράκλειο, 2-0 τον Ερμή!

«Διπλό» για σωτηρία ο Βύρωνας στο Ηράκλειο, 2-0 τον Ερμή!

Μεγάλη νίκη σε ματς... εξάποντο πήρε ο ΑΟ Βύρων, κάνοντας παράλληλα αποφασιστικό βήμα προς την παραμονή του στην Κατηγορία!

Η ομάδα του Γ. Ζουμπουνέλη έφυγε με το «διπλό» από το γήπεδο Ηρακλείου, όπου επικράτησε με 2-0 του τοπικού Ερμή, που από τη δική του πλευρά υπέστη «σκληρή» ήττα. Όλη η «ιστορία» του αγώνα γράφτηκε στο τελευταίο τέταρτο, όπου υπήρξαν αποβολές και τα δύο γκολ των φιλοξενούμενων. Στο 78ο λεπτό ο Γλαντζίνας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και στο 80' ο Χάγιας εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι για το 0-1. Πέντε λεπτά μετά (85') ο Ιωακειμίδης πρόλαβε έξοδο του γκολκίπερ Καλογερόπουλου και με μακρινό πλασέ σημείωσε το 0-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς στο «στρατόπεδο» των κυανέρυθρων. Μετά τη λήξη του αγώνα αντίκρισε απευθείας την κόκκινη κάρτα ο Βασιλός έπειτα από ειρωνικό σχόλιο προς τον διαιτητή Γκίκα.

Διαιτητές: Γκίκας, Αναστασόπουλος-Λώνη

ΕΡΜΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Γιώργος Λιάπης): Καλογερόπουλος, Γιαννίκος, Ουρούτσι, Γλαντζίνας, Παππάς, Μπάρκουλας (66' Βιδάκης), Κακουλίδης (61' Καραΐνδρος), Κολονιώτης (81' Χαλκιάς), Προμπονάς, Λιαπίδης, Βασιλός (81' Γκατζιώρας)

ΑΟ ΒΥΡΩΝ (Γιώργος Ζουμπουνέλης): Βιδιαδάκης, Λιάτσος, Στροφύλλας, Πουρνάρας, Παππάς, Καρδαμίτσης, Ιωακειμίδης (90' Θεοδώρου), Λαζάρου (46' Χάγιας), Ζώτος, Τρυφέρης (70' Κυρμάζογλου), Δημάκης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35