social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Εύκολο απόγευμα για τον Χολαργό, 3-0 την Θύελλα Αγ. Δημητρίου

Εύκολο απόγευμα για τον Χολαργό, 3-0 την Θύελλα Αγ. Δημητρίου

Τη επαφή του με την πρώτη επτάδα του 1ου ομίλου διατήρησε ο Χολαργός που νίκησε 3-0 την Θύελλα, οι πιθανότητες της οποίας μείωνονται αναφορικά με την παραμονή.

Καθόλα καλύτερος ο Χολαργός από την ομάδα της Θύελλας, δεν άφησε περιθώρια να αμφισβητηθεί η ανωτερότητα του. Δίχως να βάλει το πόδι στο γκάζι, βρήκε δύο γκολ στο πρώτο μέρος.

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΛΙΑΦΑ

Αρχικά, ο Γαληνάκης έγραψε το 1-0 στο 19', μετά από αναμπουμπούλα στην άμυνα των φιλοξενούμενων. Ο Φωστέρης στο 27', σε μια ατομική προσπάθεια ανατράπηκε εντός περιοχής, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να καταλογίζει αμέσως το πέναλτι. Ο ίδιος εκτέλεσε εύστοχα την έσχατη των ποινών, για το 2-0 του ημιχρόνου. Δεν άλλαξαν πολλά στην επανάληψη. Η Θύελλα προσπάθησε να βγει με περισσότερες αξιώσεις προς την αντίπαλη περιοχή, δημιούργησε τις ευκαιρίες της δίχως, τελικά, να σκοράρει. Από την πλευρά του ο Χολαργός παρουσιάστηκε αρκετά πιο χαλαρός, πράγμα, βέβαια, που δεν τον εμπόδισε να βρει και τρίτο τέρμα, στο 78' με τον Χατζή.Διαιτητής ήταν ο Χριστοδούλου με βοηθούς τους Φωτάκο και Τσαγκάρη.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Σήφης Βενάκης) Παπαγεωργίου, Τσαγκάρης, Γαληνάκης (62' Ζαφείρης), Γαλανόπουλος, Βλασσόπουλος, Πατερίτσας, Κομνηνός (62' Χατζής), Ανχελ, Μακρής (62' Λαχανάς), Φωστέρης (79' Κουτσομπίνας), Τσιαντής (72' Ζιάμπρας).

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Ηλίας Τζεμόπουλος) Κορμπας, Πατρίκιος Γ., Δημητρίου (75' Κυριαζης), Γαλάνης, Μπαρδώσας, Μπεχρακης, Λαγοπάτης, Καντέλης, Φραγγεδάκης, Τσακογιωργας (82 Σασαν), Χιος.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35