social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Διπλή προσθήκη στην Αγία Ελεούσα

Διπλή προσθήκη στην Αγία Ελεούσα

Την απόκτηση δύο (2) νεαρών ποδοσφαιριστών, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, όπου η ομάδα της Αγίας Βαρβάρας θα λάβει μέρος στην διοργάνωση της Α΄ ΕΠΣΑ, ανακοίνωσε η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα.

Η ΑΠΕ ενέταξε στο δυναμικό της τον 17χρονο Γιώργο Χατζηροδίτη (αριστερά στην κεντρική φώτο) και τον 19χρονο Γιάννη Παναγιώτου (δεξιά στην κεντρική φώτο), δύο παίκτες οι οποίοι έκαναν προπονήσεις από την πρώτη μέρα προετοιμασίας της «Αγίας» στις αρχές Αυγούστου, ικανοποίησαν τον τεχνικό του συλλόγου, Νίκου Κουνάδη, που έδωσε το «πράσινο φως» για την απόκτηση τους.

Ο Γιώργος Χατζηροδίτης, που μένει στο Γαλάτσι, κατάγεται από την Σάμο και έχει γεννηθεί το 2006, παίζει στην μεσαία γραμμή. Έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες της ΑΕΚ, έφτασε μέχρι την Κ17 των «κιτρινόμαυρων», και πλέον έκανε το άλμα του, εντασσόμενος στο ρόστερ της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα.

Ο Γιάννης Παναγιώτου, γεννημένος το 2004, είναι κάτοικος Αχαρνών και ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Αστέρα Μενιδίου. Αγωνίζεται ως αριστερό μπακ – χαφ και ακολούθως εντάχθηκε στις ακαδημίες του Ατρόμητου Περιστερίου, όπου έπαιξε μέχρι και την Κ17. Την σεζόν 2021-2022 φόρεσε την φανέλα του Καματερού στην Α΄ Αθήνας, ενώ την περίοδο 2022-2023, που ολοκληρώθηκε, έπαιξε σε 29 ματς (1 γκολ) της Α΄ ΕΠΣΑΝΑ με την φανέλα του Αήττητου Σπάτων.

Η Αγία Ελεούσα, συμπλήρωσε έτσι εννέα (9) μεταγραφές, καθώς έχουν προηγηθεί αυτές των, Γκανά, Βάννα, Σέχου, Γκαρδιακού, Τριάντη, Παλυβού και Φραγκόπουλου.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35